fallback

Шосето - новата територия на Nissan

С Pulsar японците правят заявка за още по-голям дял в С-сегмента

Тагове: nissan pulsar
fallback
  • #31
    браво Дошо ( преди 9 години )
    Новия слоган на Nissran е много смислен:Шосето - новата територия на NissranСервиза - вечната територия на Nissran
  • #30
    Анонимен ( преди 9 години )
    Да де, ама номер едно в световен план е Фокус! Казват имал най-добрата цена, управляемост. И кво прави сега Голф, пуши нервно в страни? Нали? ;0
  • #29
    Естет от Пловдив ( преди 9 години )
    Факт е, че всички се сравняват с Голф, а Голфът се сравнява само и единствено с предните генерации Голф! От Нисан са оправили дизайна, за което ги поздравявам, желая им успех с новия модел! Те са единствения японски производител, които държат на качеството, за разлика от опасните за живота Тойоти и Хонди, както и прогнилата Мазда!
  • #28
    Дидо до Анонимен ( преди 9 години )
    Ако искаш мога да ти покажа сервизната книжка, там си пише кое и как е сменяно - консумативи, масла, гуми! Не приемам крушките за консуматив, защото изгоряха почти едновременно - с разлика от около седмица!Знам, че безпроблемен автомобил няма и много скоро ще се наложи да подменям някои по-сериозни неща, на които времето за смяна скоро ще дойде! Но това е факт - изключително доволен съм от този автомобил и пътувам няколко пъти всеки месец по дестинацията София - Варна и обратно със спокойствие!
  • #27
    Анонимен ( преди 9 години )
    Dido stiga laga be!273 000 km I samo 2 izgoreli lampi. Tova I v Pernik niama da go poviarvat .Vajnoto e ti da si viarva6.
  • #26
    До - Няма класация в ( преди 9 години )
    Разбирам че много харесваш най доброто в света, но в случая обсъждаме среден клас-средна цена коли. Явно тази статия не е за баровци като теб, прочети нещо за Бентли и Ролс.
  • #25
    Дидо до "до: 47 ( преди 9 години )
    Приятел, не става с четене...Карал съм всякакви автомобили - Опел Кадет, Тойота Корола, Нисан Съни, Хонда Сивик, Фолксваген Венто. Нито един от изброените автомобили не ме предаде! Един кара Сивик /вземи си Хонда/, друг Голф /вземи си Голф, задължително дизел!/. През 2005 година имах възможност да си закупя нов автомобил, взех си Golf 1.6 бензин FSI и противно на всички чужди прогнози не съм спал по сервизи, за 273 хил.км. до днес имам сменени само консумативи и две крушки! Доволен съм от Голфа!
  • #24
    Анонимен ( преди 9 години )
    Говорихме за сравнение между Гоуф и Пулсар, а също така не е ставало на въпрос кой от какво е доволен, а за тестове за качество. Нали се сещаш, че това са различни неща! Другото нещо е за разнити разбирачи тук, които твърдят, че Нисан е Рено и обратното. Ако беше така нямаше Рено да е винаги по последните места по качество, а Нисан в горната половина.
  • #23
    Анонимен ( преди 9 години )
    И аз чета Аутобилд. И там пише, че европейците са най-доволни от азиатски автомобили. Само, че Нисан е доста назад в тази класация, тотално надигран дори от двете корейски фирми. NO COMMENT!
  • #22
    Анонимен ( преди 9 години )
    Няма класация в която френското поне малко да се е отлепило от дъното по качество, независимо дали е немска или друга. Доказани ***. Мерцедес ги слагали. Техен си проблем. Малките им модели никога на са ми харесвали и не са никак качествени(А и В класата).
fallback
Последни