IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota Prius получи нов дизайн

Обновеният модел залага на по-динамично излъчване

Toyota Prius получи нов дизайн

Toyota Prius получи нов дизайн
Новият динамичен дизайн на хибрида Prius, който Toyota обяви по-рано тази година, дебютира на автосалона в Лос Анджелис.

Представяният на американското изложение модел е Toyota Prius V. Това е MPV версия на хибрида, която има по-щедри размери в салона и по-голям багажник.

Основните новости спрямо познатата Toyota Prius са в предната част, където виждаме по-ярко изразени детайли. Бронята, например, разполага с голям централен отвор за въздух, както и с два допълни в краищата, в които са позиционирани светлините против мъгла. Фаровете са издължени и по-разчупени, като са обединени чрез извита решетка на радиатора.

В задната част са разположени нова броня, както и различни пета врата и светлини. Моделът предлага също така нови атрактивни цветове и джанти с различен дизайн.
Toyota Prius получи нов дизайн
Интериорът също е променен в унисон, като е изоставил сивия цвят на таблото на сметка на черен. Налични са също така нова инфо-развлекателна система Entune с 6,1-инчов дисплей, както и електрическа седалка за шофьора с 8 различни настройки. По-високите версии се оборудват с допълнителен 4,2-инчов TFT дисплей на арматурното табло, който индикира различни функции на автомобила, включително работата на климатичната система и навигацията.

Хибридната система на модела не е подлагана на промени. Toyota Prius V разчита на позната комбинация от 1.8-литров VVT-i двигател и електромотор, генериращи обща мощност от 136 к.с. Средното потребление на гориво при модел е 5.8 л/100 км.

Снимки: Toyota

Тагове: toyota prius
0 от 500
  • #34
    8 rate up comment 4 rate down comment
    GESTAPO ( преди 9 години )
    Пак грозна тойота.....ужас!
  • #33
    10 rate up comment 5 rate down comment
    Лападуха Кypoлюбова ( преди 9 години )
    Трощльота ли ? ААА не мерси, нямам време за много милионни сервизни акции ! Няма по грозна кола от трошльота, а тия хибриди в реални условия харчат доста над посоченото, стига да не са в сервиза за ПОРЕДНАТА СЕРВИЗНА АКЦИЯ
  • #32
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Who Cares ( преди 9 години )
    A razbrah - cepnali sa predniia bumper. Inache Prius V se prodava veche niaklko godini v USA.
  • #31
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Who Cares ( преди 9 години )
    Kakvo mu e novoto na dizaina ili tova ne e Toyota Prius za koito stava duma v statiiata?
  • #30
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Заблуден и неориентиран си ти ВАГонче!!!Като ти е грозна тази кола, какво правиш в статията и защо коментираш? Гоуфовете или другите немски таралястници са по-убави нали! Ами карай си ги тогава или поне си мечтай, че ги караш! А нещо за техниката да кажеш? Изкажи се и по този въпрос, че да ни стане по-весело! Кажи колко немски автомобила примерно са минали продължителният тест от 100К км. само с 2 изгорели лампи и 0 проблема? Погледни и ТЮФ да видиш че поне 5 са японски в първите 10.
  • #29
    9 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Няма толкова грозна кола за заблудени и неориентирани хора.
  • #28
    4 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Гроздето е кисело ВАГонче,много кисело.Карай си немаската таратайка и остави истинските коли на хората,които разбират!Това,че у ваше село не се кара Приус не значи,че хората по света не го купуват и карат.Високотехнологичните автомобили винаги пробиват в най-богатите и развити държави.Винаги е било така и така ще бъде.В държавите от третия свят не чакай да дойдат скоро коли,като Приус.Те тези държави за които говоря са на такова положение,заради личности,като теб,които не мислят.
  • #27
    9 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Егати и оризарския грозен варел.
  • #26
    9 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Чудя се колко трябва да си заблуден и да твърдиш ,че това е икономична и хубава кола,няма такъв варел,само оризарче може да твърди ,че това недоразумение е хубаво и икономично.Като караш ,2-3 часа зимата на фарово ,парно- марно,нагреватели ела да видиш колко ми е разхода ,колата постоянно започва да работи на бензиновия двигател и колко става разхода над 7.0.Който направи под 6.0 ще му връчат нобелова награда
  • #25
    8 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Корола Версо с хибриден мотор,голям чайник,ама като гледам никой не си купува от тях.Все Мерцедеси,Бмв,Ауди,ако бяха толкова добри ,много хора щяха да си ги купят без проблем-ама като гледам няма желаещи,нали оризче.....