fallback

Audi обнови семейството А6

Моделите получиха нови светлини, двигатели и трансмисии

fallback
  • #36
    RRE ( преди 9 години )
    Unikalna ma6ina.Sinia cviat e fenomenalen.Izvanzemen lux i izrabotka.AUDI
  • #35
    Анонимен ( преди 9 години )
    Дошо миризливото пак е изтрещял. Пореден ден без новини за Тойота а и като е видял Аудито за пореден път се е надрискал. Дори като си е блъскал едната гънка с въпроса какво става, стигнал до извода, че Хюндай продавал повече от Ауди, значи Хюндай била по-добрата марка. Очаквам, след малко да стигне до извода, че Хюндай дори прави по-добри коли от Ролс Ройс и Ферари, защото продава 1000 пъти повече бройки от тях. От там нататък релето е прегряло и е залепнало и се е започнало едно писане от 100 имена, само че все едно и също. Миризма, лисни си една кофа студена вода на главата, че релето на единствената ти гънка е залепнало, направи си и селфи как се заливаш и после може да го публикуваш все едно някой те е предизвикал за хитовата в момента студена кофа, може дори да предизвикаш някой, примерно Ким Чен Ун или Путин, Обама вече го предизвикаха.
  • #34
    Анонимен ( преди 9 години )
    Тая грозна фашистка не я ли спряха заради отчайващи продажби????
  • #33
    Das Auto ( преди 9 години )
    Може би след 10-15 год. японците ще направят нещо доближаващо се по класа,имидж и елегантност до това обикновенно Ауди. А дотогава ще се възхищаваме на идиотщини ката Сивик Р или Камри с цели 190 к.с.
  • #32
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ами като чета никой не лее по Ауди. Те направо се изгавриха с него, разназаха го от бъзик.
  • #31
    Анонимен ( преди 9 години )
    Как точно се продават Audi като топъл хляб, след като една компания като Hyundai е с три пъти повече продажби? Хайде като хвали нещо се опитай да си фактологично точен,, защото стана за смях. *** нещастен!
  • #30
    Анонимен ( преди 9 години )
    Пълна излагация, поредната противна Шкода, ако продължават така, ще паднат до нивото на Фолксваген.
  • #29
    Анонимен ( преди 9 години )
    Все пак ако ми го предложат заедно с една Дачия, можеда се замисля за аудито. Но пред никоя друга нормална марка няма шанс окаяната германка.
  • #28
    avg ( преди 9 години )
    До всички надолу:Хапнете си малко от киселото грозде, сега му е сезона.
  • #27
    Анонимен ( преди 9 години )
    харесвам много Ауди, страхотни коли са..."работливи" така да се каже, въпреки, че напоследък много свалиха качеството....и Фолксваген Поло е страхотна кола...но всички те нямат това което се казва КЛАСА...а Вие си говорете, от това алуминиевото купе на моята SC-класа няма да хване ръжда
fallback
Последни