fallback

Audi обнови семейството А6

Моделите получиха нови светлини, двигатели и трансмисии

fallback
  • #46
    Анонимен ( преди 9 години )
    Болните мозъци пак почнаха да се изказват за неща дето не разбират.Евтини Хибриди, горивни клетки, колко им е пазарният дял, немците правят коли за хора с пари, за хора, които могат да оценят динамиката и удоволствието да управляваш автомобила, немците не се стремят към ефтини коли с ефтини пластмаси и безспирни сплотявания на клиентите в сервизите.Затова и около 80% от пазара на спортни и луксозни коли се пада на тях.Но това няма как да се осъзнае от повечето хора пишещи тук
  • #45
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ако някой му харесва да плаща по 5-10к лева поддръжка на година ще си кара А6, на друг може да му харесва тия пари да ги даде, за да отиде на хавайте със семейството и да кара тойота примерно или хюндай, въпрос на приоритети и вкус. Аз няма да карам Ауди, защото неискам да плащам толкова за автомобил, друг го кефи да живее за колата - еми взима си нещо в което ще си хвърля всички пари. Сипете си по една ракия и не се напъвайте толкова.
  • #44
    Анонимен ( преди 9 години )
    Пичове не ви ли омръзват едни и същи спорове? Неможели всеки да кара каквото му харесва без някой да му опява колко бил глупав, че кара еди какво си ? Аз не съм фен на ауди, ама въобще - пълни са с дефекти да различните им модели с различни, обаче това не ги прави по-лоши от останалите. Като ме кефи А6 ще си купя А6 и ще си плащам за кефа, като ме кефи Алфа ще си купя алфа и пак ще плащам, като ме кефи лексъс, бмв, мерц пак същото. Кеф цена няма.
  • #43
    RRE ( преди 9 години )
    Kak da si nameriat miasto pri zakonodatelite na avtomobilnite tehnologii - iaponcite , kato germancite o6te ne sa izkopirali syvremennite tehnologii ot iaponcite. Zatova ednite praviat hibridi i avtomobili s gorivni kletki,a drugite stari tehnologii - dizeli.
  • #42
    Nev ( преди 9 години )
    Ми не е чак толкова лошо, като изключим изтъркания, и до болка познат дизайн! Това което не мога да си обясня, е какво чакат от Ауди още и кога ще спрат да развиват пушещи дизели и коледни светлинки, а не си намерят място сред съвременните технологии на хибриди, елктрички, Н2 горивни клетки и.т.н.!
  • #41
    Анонимен ( преди 9 години )
    Germanski premium mi zwu4i kato Bojinov v golqm otbor-iska im se,ama NE STAWA :)
  • #40
    Анонимен ( преди 9 години )
    Да смея ли да попитам кое е предница и кое е задница на тая кола ?! те са лееееко еднакво грозни...
  • #39
    Анонимен ( преди 9 години )
    доше галоше немците предлагат лазерни фарове а оризарите още са със н4 браво на ауди за пореден път доказаха класата си оризарите да се учат
  • #38
    VAYK ( преди 9 години )
    Много яка машина - до изтичане на гаранцията :)
  • #37
    нововнос ( преди 9 години )
    Скъп но некачествен и трошлив немски дизелов барутник!
fallback
Последни