fallback

Ето го и фейслифта на Peugeot 508

Седанът ще се предлага с ново поколение двигатели

Снимки на обновения седан Peugeot 508, чиято премиера е насрочена за автосалона в Москва по-късно този месец, бяха публикувани в изданието Auto Plus. От френската компания обявиха, че това ще бъде второто поколение на модела, но според експерти става дума за фейслифт на седана.Предната част на машината, за която се предполага, че получила новата платформа EMP2, е изпълнена в новия дизайнерски стил на марката. Челните светлини на седана разчитат на LED технология, като това се отнася и за фаровете срещу мъгла, дневните светлини и мигачите. Задните светлини са разположени по-хоризонтално в сравнение със сегашната версия.Новото Peugeot 508 е оборудвано със система за безключов достъп и стартиране на двигателя, електрическа ръчна спирачка, система за автоматично превключване на светлините от дълги на къси, четиризонов климатик и стереосистема JBL. Срещу доплащане клиентът може да получи датчик за следене на „мъртвите“ зони, както и камера за заден ход, която предава цветни изображения на централния дисплей.Линията двигатели включва бензинови и дизелови мотори от най-ново поколение. Сред бензиновите е 1.6-литров мотор с мощност 165 к.с., отговарящ на стандарт Euro-6. Той работи с 6-степенна механична скоростна кутия или автоматична трансмисия EAT6. Дизелите са представени от новите агрегати Blue HDi с обем 2.0 литра и мощност 150 или 180 к.с.Предвижда се и хибридна версия, която ще разполага със система за задвижване на четирите колела. В нейния агрегат ще влязат 2.0-литров дизел с мощност 163 к.с. и електромотор с мощност 37 к.с., който задвижва задната ос.Снимки: Auto Plus

Тагове: peugeot 508
fallback
  • #6
    Анонимен ( преди 9 години )
    Аз може и да не съм се качвал на такова, но имаме едно във фирмата и шофьорите, които го карат си казват мнението. Примерно едно от тях е, че Rover 75 е доста по-добър от 508 и то при положение, че 75 отдавна не е в производство. 508 имаха два типа окачвания и вероятно това е една от причините за това мнение, но това казват хората. Дърво.
  • #5
    Анонимен ( преди 9 години )
    Доста противоречив автомобил е 508. И не само според АутоБилд. Може на това да се дължат катастрофално слабите му продажби.
  • #4
    Анонимен ( преди 9 години )
    не виждам прилика с ваг по-скоро малко японско или корейско изглежда
  • #3
    Анонимен ( преди 9 години )
    Много добре изглеждат новите пежа а това новото 508 има духа на старите пежо като 505 504. Браво! А за хората които постоянно плюят по пежо/ситроен поне един път се качете в такава кола и вижте за какво става. Няма нищо общо с дърветата от ФАК аа ВАГ!
  • #2
    Анонимен ( преди 9 години )
    Все пак да миналата година Пежо бяха пред фалит. Да не очаквате чудо? От нищо нещо не стaва.
  • #1
    Анонимен ( преди 9 години )
    стига бе Пежо/Ситроен на съв-овете не слагат 4х4 а на седана ще има иначе изглежда добре
fallback
Последни