fallback

Първи снимки на новото Porsche 911 GT3 RS

Спортният модел ще се предлага с турбо-мотор с над 500 к.с.

Британското издание Car публикува първи снимки на новото Porsche 911 GT3 RS. Това са изображенията, с които компанията е патентовала своя бъдещ спортен модел.Още през юни се появи мащабно изображение на автомобила, но ако се съди по новите снимки, то е било фалшиво. Новото GT3 RS като цяло прилича много на по-обикновения си брат GT3, но всъщност има разлики във всеки детайл от каросерията – капака, покрива, предните и задни крила, а също така и задното антикрило. В салона са поставени две седалки и каркас за безопасност.Очакванията са да има и промени при мотора, задвижващ купето. Стандартното Porsche 911 GT3 се задвижва от атмосферен 3.8-литров двигател с 6 цилиндъра и мощност 475 к.с., следователно RS-версията ще бъде по-мощна. Твърди се, че в Porsche ще нарушат традицията и ще използват турбина за агрегата, чиято мощност ще надмине 500 к.с.Освен това бъдещото Porsche 911 GT3 RS ще получи трансмисия PDK и задни завиващи колела.  Снимки: Car

Тагове: porsche 911 gt3 rs
fallback
  • #6
    Анонимен ( преди 9 години )
    Стига ве. Защо се обиди, чатърче? В нийд фор спийд наточи ли карерата ?
  • #5
    Анонимен ( преди 9 години )
    Оризарите пак почнаха да се излагат!Замълчете, когато се говори за Порше ве!Тоя смешен джи ти ар, къде ми го набутвате при големите!
  • #4
    Анонимен ( преди 9 години )
    Не е нов модел Дошко. RS версия на сегашният е! Затопляш ли?И аз да те питам нещо в твоя неповторим стил, при GTR-a, по какво се различаваха емоделите за 2008, 2010, 2012...м?
  • #3
    Do Дошко ( преди 9 години )
    Невероятна машина и още по-красива е НОВОТО GT3 RS. Ще натрива носа на GTR-a.
  • #2
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ох, ох, ах, ах...
  • #1
    Анонимен ( преди 9 години )
    Еталон за спортен автомобил!
fallback
Последни