IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Купето BMW 2 Series се сдоби с xDrive

Предстои системата да бъде поставена и на кабриолета

Купето BMW 2 Series се сдоби с xDrive
Компанията BMW обзаведе с фирмената си система за задвижване на четирите колела и купето 2-Series. Версията M235i xDrive ще излезе на пазара през лятото, а през есента ще бъде представена такава версия и на кабриолета 2-Series.
Купето BMW 2 Series се сдоби с xDrive
Автомобилът е оборудван с познатия 3.0-литров двигател с 6 цилиндъра, който не се отличава по характеристики от аналогичния агрегат, поставян на версията със задно предаване M235i – 326 к.с. и 450 Нм въртящ момент. Той работи с 8-степенна трансмисия Steptronic, като позволява ускорение от 0 до 100 км/ч за 4.6 секунди. Максималната скорост е ограничена на 250 км/ч. 
 
За сравнение версията със задно задвижване ускорява от 0 до 100 км/ч за 5 секунди, като тя разчита на 6-степенна механична трансмисия. Модификацията с 8-степенна автоматична трансмисия вдига 100 км/ч от място за 4.8 секунди.

Баварците предвиждат и пускането на традиционната М-версия, която ще се появи на пазара в края на 2015 г. Тя ще бъде най-бързата и мощна модификация на 2-Series, като ще получи двигател с мощност от около 380 к.с.

Снимка: BMW
 

 

Тагове: xdrive bmw 2-series
0 от 500
  • #3
    6 rate up comment 5 rate down comment
    Байчо ви ( преди 9 години )
    След още някой и друг скок в канавката бенветата ще слагат 4Х4 на всичките си модели - без изключение!
  • #2
    6 rate up comment 1 rate down comment
    autoenthusiast ( преди 9 години )
    По добре късно да го разберат в BMW отколкото никога. Турбо мотори, масово 4х4 и добри автоматици е рецептата. Става интересно в премиум сегмента.
  • #1
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Перископ! ( преди 9 години )
    Единственото хубаво нещо на Алудито беше че предлагаха 4х4 почти за всеки модел, откакто и БМВ започнаха..продажбите на аЛуди паднаха главоломно!!!!!