IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Dodge готви две премиери

Американците ще покаат новите Charger и Challenger

Dodge готви две премиери

Компанията Dodge ще представи на предстоящия автосалон в Ню Йорк обновените версии на своите масъл-кар модели Charger и Challenger. Американският производител публикува първите изображения на автомобилите.

Dodge готви две премиери
Ако се съди по тях, предната част на Charger ще бъде изпълнена в стила на всъдехода Durango. От Dodge твърдят, че практически всяка част от каросерията на машината е променена в сравнение с нейния предшественик. За двигателя засега не се знае нищо. Сегашното поколение на модела се предлага с 3.6-литров V6 с мощност 296 к.с. и с V8, развиващ 477 к.с.
Dodge готви две премиери
Що се касае до купето Dodge Challenger, при новата версия то ще получи преработен интериор и нов силов агрегат. От снимката се вижда, че двувратката е с напълно нов приборен панел. А двигателят е 6.2-литров V8 с механичен компресор. Мощността му е 640 к.с., като той работи с 8-степенен автомат.
 
През ноември 2013 г. Dodger представи специални версии на Charger и Challenger, посветени на 100-годишнината на марката, която ще се отбележи през тази година. Седанът и купето бяха боядисани в специален цвят, като получиха 20-цолови джанти, спортни волан и седалки.

Снимки: Dodge
 

 

0 от 500