IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW X2 идва след три години

Моделът ще разполага серийно със система xDrive

BMW X2 идва след три години

BMW X2 идва след три години
Най-новият кросовър на BMW - Х4. Снимка: BMW

Германската компания BMW подготвя още един кросовър. Това е моделът X2, който трябва да се появи през 2017 година, пише специализираното издание Вimmerpost, като се позовава на свои източници в компанията.

Според информацията бъдещият BMW X2 ще използва платформата на следващото поколение X1, с което ще има сходни размери. Двигателите на двата модела също ще бъдат споделени, но при X2 системата за задвижване на четирите колела xDrive ще бъде стандартно оборудване. Трансмисиите ще бъдат ръчна с 6 степени и автоматична с 8.

Що се отнася до дизайна на бъдещата машина, той ще бъде в духа на X4 и X6. Казано иначе, моделът ще има 5 врати, но профилът му ще наподобява на елегантно купе.

Твърдения, че BMW разработва модел под името X2 се появяват за втори път. От компанията обаче все още не са ги потвърдили. Ако информацията се окаже достоверна, то моделът трябва да бъде факт след най-много 3 години.

Тагове: xdrive bmw x2
0 от 500
  • #3
    12 rate up comment 3 rate down comment
    мун_чо ( преди 10 години )
    Манталитета на китайските, арабските, руските и т.н. купувачи на БМВ не се различава много от този на родните чалгари. - търсят се само голями и лъскави коли за показване на социално положение. :( Мен това хич не ме радва, само съсипват марката като я комерсиализират..
  • #2
    13 rate up comment 2 rate down comment
    Subarufan ( преди 10 години )
    Чесно казано, силно се съмнявам, че чалгата и мутрите дори по-някъкъв много косвен начин оказават влияние при проектирането на кой и да е модел на БМВ! За съжеление обаче, това, което не ми харесва вече в тази много уважавана от мен марка, че и те по модел на Ауди, взеха да се раличават само по размерите...Жалко!
  • #1
    10 rate up comment 9 rate down comment
    мун_чо ( преди 10 години )
    БМВ се специализира все повече върху мутренски и чалга автомобили. Жалко за маракта :(