IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Бъдещият флагман на Opel – всъдеход в стила на Monza

Цените на модела ще стартират от 26 000 евро

Бъдещият флагман на Opel – всъдеход в стила на Monza

Opel планира да пусне в серийно производство голям всъдеход, който ще трябва да се превърне в новия флагман на марката. Външният вид на модела ще бъде в стила на концептуалното купе Monza (на снимката), показано на автосалона във Франкфурт миналата година, съобщава Automotive News.
Бъдещият флагман на Opel – всъдеход в стила на Monza
Бъдещият всъдеход ще получи същите хромирани елементи на решетката на радиатора, с каквито разполага и Monza. Подобни ще бъдат също така контурите на фаровете и въздухозаборниците. На дължина новият модел ще бъде над 5 метра, като в основата му ще бъде шасито на един от моделите на Buick.
 
В момента най-големият всъдеход на американската фирма е Еnclave, който е построен на платформата Lambda на концерна General Motors. Същата конструкция се използва и при още два модела – Chevrolet Travers и GMC Arcadia.

Новият кросоувър на Opel ще се произвежда в завода в Рюселхайм, където сега се сглобяват моделите Insignia и Zafira Tourer.

Цените на новата Monza ще стартират от 26 000 евро. Общата инвестицията на GM в нови модели на германската марка през следващите 3 години ще бъде около 4 млрд. евро.

Снимка: Opel

Тагове: opel monza concept
0 от 500
  • #7
    1 rate up comment 5 rate down comment
    Пендохуй ХлОпелов ( преди 10 години )
    днеска съм в траур! някаква си Дачия се продавала по добре от Опел - единственото нещо с което можех да се хваля в махалата беше ,че Опелите са по евтини от Тата втора употреба и ,че и всеки ден да се чупят частите им са евтини...ах, ах!
  • #6
    7 rate up comment 6 rate down comment
    До нещастника долу ( преди 10 години )
    Ако някой те допусне, някога да се качиш в новата Опел Астра, след смотаното ти рено ще ти се стори като че се качваш от магарешка каруца (рено)в самолет!Ако пък случайно те допуснат до Инсиния - ще има да разказваш и на правнуците си, ако доживееш дотогава след като си подарил животеца си на *** като рено!
  • #5
    10 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Абе тия не ги ли забраниха от ЕС заради карценогенност, баси ***. Да им спрат държавната субсидия и да ги отърват от мъките. Винаги са произвеждали ***.Имаме служебни Астри дизелови , 2011 година и вече са абсолючтен дроб. Турбота, инжектори, цялата тропа , вътре ужас и мирише на китай. Абе най големия *** който може да си купи човек. Дачия е 100 пъти по добра и качествена кола от тоя ***. Не знам дали ще ни изкарат докато ги сменят след 2 години, то през ден съм в сервиз с тях.
  • #4
    6 rate up comment 5 rate down comment
    Не бе... ( преди 10 години )
    Не виждаш ли, че е 100% Range Rover! ахахах
  • #3
    13 rate up comment 7 rate down comment
    RRE ( преди 10 години )
    Izkopirano ot Mazda.
  • #2
    13 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Това го видяхме още като концепция преди излизането на Mazda 6...
  • #1
    17 rate up comment 0 rate down comment
    Subarufan ( преди 10 години )
    От цялата статия скъпи редактори на Аутомедиа, не разбрах защо това на снимката го кръстихте ВСЪДЕХОД?