IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota пуска Auris (Corolla) с три врати

Новият хечбек с три врати на модела Auris влиза в продажби. Това е модел, който на други пазари вероятно ще се продава под името Corolla.

Toyota пуска Auris (Corolla) с три врати


Версията с три врати предлага сходни пространствени отношения както и тази с пет, благодарения на еднаквата колесна база от 2.6 метра. Моделът излиза серийно с електронен контрол на стабилността и MP3 CD плеър. Гамата на моторите остава същата както при версията с пет врати, което значи, че базовият двигател е 1.4 литровия VVT-I бензин, комбиниран с ръчна петстепенна скоростна кутия. 

По-високите агрегати са 1.6 литров бензинов и няколко дизелови с обем от 1.4 до 2.2 литра. Toyota ще маркетира модела с три врати като по-спортния и затова се очаква да да има опция за задвижване на четирите колела, а също и V6 мотор. Това ще бъде и по-изгодният вариант на Auris, като базовият модел ще бъде с около 700 евро по- евтин от еквивалента с пет врати.
0 от 500