IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes представи Sprinter 4x4

Моделът може да бъде оборудван с офроуд гуми, система за спускане по наклон, бързи и бавни предавки

Mercedes представи Sprinter 4x4

Точно навреме, в навечерието на зимата, германската марка Mercedes пусна на пазара 4x4 версия на модела си Sprinter. Тя може да се справи не само със заснежените пътища, но и с пресечени терени.
Mercedes Sprinter получи 4x4
Sprinter 4x4 е оборудван със система за задвижване на четирите колела, която се командва от бутон в купето. Технологията разполага и със система за контрол на сцеплението, която подава спирачна сила към буксуващите колела и насочва по-голямата част от въртящия момент към тези с по-добро сцепление. Като опция се предлагат също така офроуд гуми, система за спускане по наклон и трансмисия с бързи и бавни предавки.

Mercedes Sprinter 4x4 се отличава също така със сериозно увеличен просвет, който му позволява да се движи уверено дори по пресечен терен.

Моделът може да бъде оборудван с един от следните три двигателя: 2.1-литров с четири цилиндъра (129 к.с. 305 Нм), 2.1-литров с четири цилиндъра (163 к.с. и 360 Нм) или 3.0-литров V6 (190 к.с. и 440 Нм). Моторите могат да бъдат оборудвани със стандартната 6-степенна механична трансмисия или с опционален автоматик.

В Германия цената на 4x4 системата на Sprinter е 8391 евро.

Снимка: Mercedes

Тагове: 4x4 mercedes sprinter
0 от 500
  • #6
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    И още нещо в добавка на този колега с балоните и царевичните пръчици. Колега, неслучайно някои телевизии ( български) SNG-тата ( подвижните станции за директно излъчване) точно СПРИНТЕРИ 4х4 са бусовете. И нали се сещате колко тежка и капризна е техниката ,която е в тези станции. Защо СПРИНТЕРИ според вас?! И до колегата с ръждите - за толкова години по тези машини аз ръжда не съм виждал! МЕРЦЕДЕС не е за всеки ! Безаварийно и доходно!
  • #5
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    От изчетените тук коментари за пореден път се убеждавам ,че МЕРЦЕДЕС не е за всеки!!! Аз лично имам Вито V клас и за разлика от останалите '***" не съм го преправил на пружини,а си е с въздушното окачване ,което просто няма база за сравнение в този клас !!! А, относно Спринтерите мечтая да си купя един 4х4! Този пример пък с Ивеко-то въобще няма да го коментирам,заблудата ходи по хората! Карайте си каручките колеги и четете повече преди да пишете ! Безаварийно !
  • #4
    11 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Алооо,тролчето,кажи сега какво съм излъгал!Давай по точки и кажи кое не е вярното.Едно по едно моля,а не с общи приказки!Написал съм ги нещата,които не ми харесват.Има и добри страни естествено,но за тях чак когато ти ми кажеш кое не е вярно.Също така да те питам кои са тези вериги магазини,които ги купуват Спринтерите,като топъл хляб.Дай да ги видим и тях,че нещо не мога да се сетя.По принцип на *** не отговарям,но ти си извънредно нагъл и нахален.
  • #3
    9 rate up comment 4 rate down comment
    Бай Добри ( преди 10 години )
    Iveco daily 4x4
  • #2
    8 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    До 3-ти коментар, а защо мислиш че някой ще се върже като шанса да си поредното *** или представителче на конглокентна марка, което понеже няма клиенти, виси по сайтовете да плюе и да подлъгва хората. Тоя сайт е пълен с такива като тебе, все едно е бездомно куче нападнато от бълхите (вас). Айде със здраве и пак помисли дали има балами, понеже спринтери по улиците има много, включително големите вериги магазини ги купуват като топъл хляб, защо ли? И защо става толкова години "бус на годината"?
  • #1
    18 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Понеже имам транспортна фирма и съм на ТИ с бусовете ще кажа,че Спринтера е едно много голямо недоразумение.1.Цената му е нереално висока.Огромна цена без да ти предлагат нищо2.Харчи повече отколкото другите3.Продават ти го гол без всякакви екстри.Допълнителните такива горе-долу удвояват цената.Вижте само системата 4х4 струва 8391 евро4.Много скъпа поддръжка.Много!5.Гние за отрицателно време.На втората година започват да избиват ръждиви петна по задната врата и по пантитеСпринтер-никога!