fallback

Кой Mustang ви харесва най-много?

Три дизайна на американския модел, които не достигнаха до поточните линии

Шестото поколение на Ford Mustang е вече факт. Това е напълно нов модел, който предлага усъвършенствани механика и системи. И нов дизайн, който е глобален, тъй като Ford има намерение да продава модела в цял свят, включително в Европа.Въпросният глобален дизайн бе посрещнат нож от по-консервативните фенове на Mustang, докато други го определиха като отличен. Дали новите форми на колата ще бъдат приети добре, предстои да разберем догодина, когато новият Mustang стъпи на пазара в Северна Америка.Факт е, че хората във Ford са работили дълго по модела, като са изхвърлили на боклука редица различни дизайни. Три от най-добрите може да видите на снимката долу. Тя бе публикувана във Facebook от Крис Доан, който е известен с шпионските си снимки на все още непредставени модели автомобили. Изображението представя три предложения за дизайна на Mustang, които се отличават с различни елементи както в предната и задната части, така и в страничната. Кой от трите бихте избрали вие? 

Тагове: ford mustang
fallback
  • #7
    бъчваря ( преди 10 години )
    По-скоро "А", но пропорциите леко се губят отпред. Прекалено заоблен и изпъкнал преден капак. Добре би било да се заложи повечко на ръбове и тия зализани форми да се зарежат веднъж завинаги. Да, ама това са американци, а за тях е всеизвестно, че нямат абсолютно никакъв вкус.
  • #6
    Случайни минаващ ( преди 10 години )
    Предницата на B, странично C, задница на А. Поне на мен това ми добада ...
  • #5
    Хенри - Бай Форд ( преди 10 години )
    Пичка ви майчина шофери на тарялясници, САМО ФОРД !!! Избирам първия Мустанг (А) !
  • #4
    кадъч ( преди 10 години )
    ни един
  • #3
    zoom-zoom ( преди 10 години )
    na men mi haresvat amreican tuned mustangs!!! imat dosta anabolni muscle cars...!!!
  • #2
    пора ( преди 10 години )
    Това за продадения форд не важи за Мустанг!! Относно 3-те модела - нито един! Истината е в класическите модели преди 80-та година...
  • #1
    Анонимен ( преди 10 години )
    И трите дядо попе :)
fallback
Последни