IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Купето на Renault Laguna - на базата на Fluence

Наскоро Renault показа новото поколение на модела от среден клас Laguna. Сега стана ясно, че на базата на новата Laguna фирмата разработва и луксозно купе.

Купето на Renault Laguna - на базата на Fluence
Неговата премиера ще бъде около една година след тази на седана и комбито. Така семейството на новата Laguna ще нарасне с още един вариант – купе. Дизайнът на новия автомобил ще бъде силно повлиян от концепцията Fluence (на снимката). 


Тя беше показана през 2004 г. Дължината й е близо 4.7 метра. Новото купе ще бъде тип 2+2 GT. Интериорът ще бъде съвсем близък до този на седана. 

Също както и концепцията Fluence, новото купе на Laguna ще бъде с V6 двигател от Nissan, като освен тази топ-версия, купето ще бъде предлагано и с още няколко бензинови и дизелови двигатели. За всички двигатели Renault ще предлага избор между шестстепенна механична или шестстепенна автоматична скоростна кутия. 

Също като седана, купето ще има автоматична ръчна спирачка, стартиране на двигателя без ключ, ксенонови фарове. Окачването на купето ще бъде различно от това на седана, ще бъдат променени и някои неща по спирачната и кормилната системи, за да отговарят на различните изисквания при купето.
0 от 500