IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Suzuku с нов опит за евтин седан

Моделът Authentic ще се произвежда в Китай

Suzuku с нов опит за евтин седан

Вторият си опит през последните няколко години да наложи евтин седан ще направи компанията Suzuki. Японците смятат да атакуват пазара в Китай с модела Authentics, съобщава CarNewsChina.
Suzuku с нов опит за евтин седан
Вече се знае, че от средата на 2014 г. седанът със средни размери Authentics ще се произвежда в най-многолюдната държава от съвместното предприятие Changan-Suzuki. Автомобилът от C-сегмент е разработен специално за местния пазар по примера на седана Citroen C4. Негови конкуренти, освен френския модел, ще бъдат Chevrolet Cruze и Nissan Sylphy.
Suzuku с нов опит за евтин седан
Цените Suzuki Authentics ще варират между $16 400 и $24 600, като производителите му смятат на по-късен етап да започнат да го изнасят и за други държави. Седанът е изграден на платформата на модела S-Cross, от който е взел и двигателя – 1.6-литров бензинов с мощност 122 к.с. Скоростната кутия е 5-степенна механична, но се предлага и вариаторна. За най-скъпите версии е предвиден и 1.8-литров бензинов агрегат.

Снимки: Suzuki
 

Тагове: suzuki authentics
0 от 500