IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru тества следващото Legacu

Моделът ще получи нов турбо-мотор с 250 к.с.

Subaru тества следващото Legacu

Следващото поколение на Subaru Legacy бе заснето по време на изпитания в Европа. Изданието WorldCarsFan публикува снимките и разкри някои подробности за модела, който трябва да се появи на пазарите през 2015 г.
Subaru тества следващото Legacu
Прототипът е добре замаскиран, но все пак може да се види, че машината е заимствала някои черти от концертуалния WRX. Това са купеобразният профил, правоъгълната решетка на радиатора, C-образните задни светлини и двете тръби на изпускателната система.

Както и досегашните генерации, следващото Legacy ще разполага със задвижване на четирите колела. Базовият двигател ще бъде бензинов 2.5-литров, 4-цилиндров с мощност 175 к.с., който работи с 6-степенна механична скоростна кутия или с вариаторна CVT, предлагана като опция.
Subaru тества следващото Legacu
Ще се предлага и модификация 2.5 GT, разчитаща на 2.0-литров турбо-мотор. Той заменя досегашния 2.5-литров агрегат. Новият двигател се поставя на модела Forester, като развива 250 к.с. Вероятно и при новото Legacy мощността ще остане същата.

На по-по-късен етап ще се появи и хибридна версия на модела, която ще замени сегашната модификация 3.6R с 6-цилиндров двигател с вътрешно горене.

Снимки: WorldCarFans

Тагове: subaru legacy
0 от 500
  • #8
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Subarufan ( преди 10 години )
    Onboard, поне да го бяха написали Легаци, както в талона на колата ми! :)
  • #7
    15 rate up comment 0 rate down comment
    бавареца ( преди 10 години )
    боксера си бил изчерпал потенциала - по голяма глупост не бях чувал скоро. всяка технология, която може да се ползва при другите конфигурации става и при него. а предимството му в балансираност и компановка остават. по скъп е естествено. субару да вземат да инсталират свестен автоматик с поне 6 предавки.. да вземат пример от мазда
  • #6
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Onboard ( преди 10 години )
    Ама Legacu ли ще се казва или Legacy? Стана ми интересно, не че нещо...:)Все пак, нали си е нов модел.
  • #5
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Wane ( преди 10 години )
    Щеше да е яко да се завърнат към прозорците без рамки. Първата ми асоциязия като чуя Субару все още е 4х4, боксер, прозорци без рамки.Снимките като гледам са от Сиера Невада. Страшен е пътя там!
  • #4
    3 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Subaru останаха в 90-те , а вече стана все по очевидно че боксеровия мотор е изчерпил потенциала си .
  • #3
    13 rate up comment 0 rate down comment
    заспали аутоком.... ( преди 10 години )
    LegacU - все още не си глокигирахте грешката, но бързо изтрихте първия коментар който ви я посочи!!!
  • #2
    19 rate up comment 2 rate down comment
    Стоян Малкотърновски ( преди 10 години )
    Съгласен съм напълно с предходния коментар. Това е абсолютно вярно. Фен съм на марката , карам Субару , но ме е яд на тях за тази им политика...като чели лежат на стари лаври. Защо спряха Трибеката , ами не измислиха икономичен шестцилиндров дизел. Трябваше да се чака 5 години да сложат автоматик на дизелова версия / и то стана само на Аутбек/. въобще - имат много "трески за дялане" Жалко за марката. Иначе са върха - за друга кола повече не искам да чуя...
  • #1
    14 rate up comment 1 rate down comment
    груди ( преди 10 години )
    Интересно, никога не съм виждал старото LegacU :)