IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте пикапа на Джийн Симънс от KISS

Рокзвездата представи на изложението SEMA своя Snakebit

Вижте пикапа на Джийн Симънс от KISS

Вижте пикапа на Джийн Саймънс от KISS
Басистът на рок-групата KISS Джийн Симънс и съпругата му - актрисата Шанън Туид, заедно с компанията Ford представиха на протичащото в момента изложение SEMA в Лас Вегас техния уникален пикап.

Машината носи името Snakebit, като е построена на основата на пикапа Ford F-100 от 1956 г., но е получила допълнителни елементи от Shelby и 5.4-литров V8 двигател с компресор. Мощността на автомобила е 550 к.с, като те се прехвърлят на задната ос, благодарение на 6-степенна механична скоростна кутия.

Под каросерията на пикапа се крие удължено с 12 см шаси. Товарната платформа е разширена и покрита със специален дървен материал. Задните джанти са 20-цолови, а предните - 18-цолови, като копират тези от старите Mustang Shelby. Същото важи и за интериора, който е в двуцветна кожа.

Симънс и съпругата му смятат да се разделят с пикапа, като ще го предложат за продажба на аукцион, организиран от Barrett-Jackson през 2014 г. Средствата ще бъдат дарени за строителство на болница в град Саскатун (Канада), където Шанън Туид е израснала.

Снимка: Ford

0 от 500