IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen пуска удължен up!

Информацията е непотвърдена, като гласи, че този модел няма да се предлага в Европа и Китай

Volkswagen пуска удължен up!

Volkswagen пуска удължен up!
Неофициално изображение: Automedia.bg

Volkswagen подготвя удължена версия на своя най-малък модел - up!. Това съобщава британското издание Autocar, като се позовава на свои източници в компанията.

По-любопитната част от информацията гласи, че удължената версия на up! ще се предлага на избрани пазари, сред които не присъстват Европа и Китай. В Европа подобни автомобили не са често срещани, но именно Китай наложи модата на автомобилите с удължено междуосие. Затова е странно, че up! L, както вероятно ще се казва модела, няма да бъде наличен на най-големия автомобилен пазар в света.

Както и да е, новата версия ще се отличава единствено по удълженото си разстояние между двете оси, което ще осигури допълнително място за пасажерите на задните седалки.

Това ще бъде поредната версия на най-малката кола на германската марка. Припомняме, че първи на пазара излезе моделът с 3 врати, а в началото на 2012 година се появи и версията с 5 врати. През март в Женева беше представен cross up!, а преди дни във Франкфурт се състоя премиерата на електрическата версия e-up!.

Тагове: volkswagen up!
0 от 500