IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Джипът на Rolls-Royce е на косъм от серийното производство

Моделът ще бъде значително по-скъп от предложението на Bentley

Джипът на Rolls-Royce е на косъм от серийното производство

Rolls-Royce е много близо до одобряването на първия джип в историята на компанията, пише специализираното издание Worldcarfans.

Джипът на Rolls-Royce е на косъм от серийното производство
На модела ще бъде поставена задачата да се пребори с първия SUV модел на Bentley, който се очаква да излезе през 2016 г. Преди няколко дни, по време на изложението във Франкфурт, изпълнителният директор на компанията - Торстен Мюлер-Йотвьос - потвърди информацията. 
 
Въпреки приликите в концепциите, моделът на Rolls-Royce ще бъде значително по-скъп от новия джип на Bentley. Докато първият ще започва от около 250 000 евро, вторият  ще струва "едва" 180 000 евро.
 
Отборът на супер луксозните SUV автомобили скоро ще бъде попълнен и от ново предложение с емблемата на Jaguar. Британците представиха концепта C-X17, който се очаква да проправи пътя за нов сериен модел. Подобни неща са замислили и в Maserati и Aston Martin, които подготвят съответно Levante и Lagonda. Да не забравяме и Lamborghini, които потвърдиха, че техният Urus ще се появи през 2017 г.

Снимка: Rolls-Royce
Тагове: bentley rolls-royce suv
0 от 500
  • #7
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Само да питам на какъв косъм са от серийно производство - пичи или обикновен ;D
  • #6
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Ти какво сега, искаш да кажеш че Ровара ще бие Rolls Royce по лукс ли? или говорим кой ще катери баирите по Рила и Пирин?,щото тук става въпрос за супер луксозен SUV а едва ли ровара може да се мери по лукс със Rolls Royce ;)
  • #5
    6 rate up comment 5 rate down comment
    А.В.Торът ( преди 10 години )
    Колкото и да се напъват, другите производители няма да изместят Рейндж Роувър от трона му, така че просто няма смисъл. Но забелязвам тревожната тенденция дори и RR да погрознява. Дано следващата генерация Рейндж да не е отвратителна колкото излагацията на Бентли. А Ролс-Ройс SUV... всички замесени в това трябва да бъдат ритуално изгорени.
  • #4
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Wane ( преди 10 години )
    Само да вметна, че модела на Jaguar няма съвършено нищо общо със супер луксозните SUVs. И като размери и като позициониране е сходен с Range Rover Evoque.
  • #3
    18 rate up comment 3 rate down comment
    Visitor ( преди 10 години )
    Мисля, че трябва да попълнят гамата си и с една баничарка. И те добре се продават. Пък в този ценови клас няма богат избор от баничарки.
  • #2
    18 rate up comment 18 rate down comment
    Germany ( преди 10 години )
    бе да е грозен като бентли ,*** да не е като лексус-скъпата тоиота.
  • #1
    18 rate up comment 13 rate down comment
    Дошо ( преди 10 години )
    Дано не е грозотия като тоя на Бентлито(скъпия Туарег)