IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кросовърът на Lamborghini ще бъде хибрид

Urus ще ползва комбинация от бензинов V8 и електромотори с обща мощност от 670 к.с.

Кросовърът на Lamborghini ще бъде хибрид

Слуховете, че Lamborghini се готви да пусне серийна хибридна версия на концептуалния си модел Urus периодично се появяват в различни медии.
Кросовърът на Lamborghini ще бъде хибрид
Те бяха потвърдения от италианската агенция Ansa, която се позовава на свои източници в компанията за производство на екзотични спортни автомобили. Според тях хибридният Urus ще се появи съвсем скоро в серийно производство.

Съгласно информацията на Ansa, новият модел ще получи агрегат, състоящ се от бензинов V8 двигател и няколко електромотора. Общата мощност на системата ще бъде 670 к.с., като електромоторите ще могат да се зареждат от електропреносимата мрежа.

Изпълнителният директор на Lamborghini Стефан Винкелман отказа да потвърди, но и не опроверга информацията за създаването на хибридна версия на Urus. Той бе лаконичен, че окончателното решение ще бъде прието в края на 2013 г.

Снимка: Lamborghini

Тагове: lamborghini urus
0 от 500
  • #6
    10 rate up comment 0 rate down comment
    само да питам, ( преди 11 години )
    теглич ще има ли и дизела кога ще го пуснат?
  • #5
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Cenitell ( преди 11 години )
    Започнаха ли вече собствениците на компютърни концепти да раздават бакшиши?:)
  • #4
    6 rate up comment 9 rate down comment
    До Ужас ( преди 11 години )
    Защо,бе Дошо,скучно ли ти е?Я виж цените на стар Civic на борсите край Дупница,Перник или Горубляне - може и да се намери нещо като за теб.А ти Lamborghini не ги мисли - под финансовото крило на VW Group могат да правят каквото си поискат - даже и летящи трактори.Ама ти гледай да не останеш с постера на стената и без бакшиш в ресторанта.Че оня с Bentley -то нанрани песа си с пържолка за 48 евро, ама за бакшиш не се сети.Може пък този с Lamborghini-то да ти даде-знае ли човек?
  • #3
    14 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    ВАГ са страшни.Почнаха хибридите да ги вадят,като носни кърпички.Поне в рекламите си де,а в действителност кога,никой не знае.Освен тракащи дизели друго не умеят,макар че и дизели толкова могат.То не са глави,дюзи,разход на масло,прегряване и т.н.Смешна фирмичка...
  • #2
    8 rate up comment 7 rate down comment
    Ужас ( преди 11 години )
    Само три коментара,хайде давайте все пак е ГОЛФ!
  • #1
    13 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Момент, нали се бяха отказали от него? Дойде датата обявена от тях за пускане и те се отказаха? Сега обаче го възраждат и то хибрид? Кога? До другата дата за спиране на проекта. Давай Германия още кредити за разработка на модели, те ги усвояват и после ги спират, чиста работа :)