IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mansory раздели посетителите във Франкфурт

Тунерите показаха свой модел на базата на Ferrari F12 Berlinetta

Mansory раздели посетителите във Франкфурт

Ателието Mansory, известно със своите ексцентрични и противоречиви творения, показа своя пореден нестандартен проект на автосалона във Франкфурт. Това е моделът La Revoluzione, който и изграден на базата на Ferrari F12 Berlinetta.
Mansory раздели посетителите във Франкфурт;
Разработката на Mansory успя да раздели на две посетителите и експертите, посетили изложбата. Някои я харесаха, докато според други тя изглежда много по-зле от оригинала и направо се подиграва с него. Трябва да се отбележи, че каросерията на модела не е преработвана, а е изградена от нулата. Тя е изцяло от карбонови нишки, докато в интериора са използвани алкантара, скъпа кожа и също карбон.
Mansory раздели посетителите във Франкфурт;
Доработката е засегнала и двигателя на автомобила. Стандартният атмосферен 6.3-литров V12 мотор вече разполага с 1200 к.с. вместо с досегашните 740 к.с. Благодарение на това La Revoluzione ускорява от 0 до 100 км/ч за 2.9 секунди (при Ferrari F12 Berlinetta този резултат е 3.1 секунди), а максималната скорост е нараснала от 340 от 370 км/ч.
Mansory раздели посетителите във Франкфурт;
Всичко това си има и съответна цена. От Mansory са категорични, че най-ексклузивното F12 Berlinetta струва не по-малко от 1 300 000 евро.

Снимки: Mansory
 

0 от 500