fallback

Новият Audi A8 пристигна във Франкфурт

Представителната лимузина излезе на сцената в компанията на спортния S8

Тагове: audi s8 audi a8 audi a8l
fallback
  • #24
    Дошо ( преди 10 години )
    Ес класата наистина е години пред Фолксваген А8, но преди години конвой от Линкълни свърши тази работа, за която си писал. Вярно чрез различен метод на ориентиране, но все пак.......
  • #23
    Анонимен ( преди 10 години )
    Тойота дава много пари за реклами. Не виждам да са успели да подкупят режисьор. То ако ставаше само с подкупи, щяхме да гледаме транспортера да кара Тойота Корола, но щеше да изглежда като комедия вместо екшън и никой режисьор не би се продал за никакви пари на света, за да стане за смях. Транспортера влиза в Королата, дава газ до дупка, газ, газ.. болтовете по колата започват да се саморазвиват от вибрациите и шума а до дясното стъкло на Королата бяга *** *** на стъклото и моли за 1 лв.
  • #22
    Анонимен ( преди 10 години )
    Новата S-Class прави това грозно ауди да изглежда като някоя каруца. S-Class е по-красива, по-тиха, по-комфортна, по-технологична във всяко едно отношение и е много по-премиум от тази А1-ка с по-големи ламарини. И да не забраввяме, че новата S-Class e първият сериен автомобил в света който измина 103 километра абсолютно сам, без човек да докосва нито волана нито ***. Друг въпрос е че от Аутокомедиа не са отразили новината, все пак от Алуди яко си цакат в тоя сайт.
  • #21
    Анонимен ( преди 10 години )
    И си още си представям алудито от транспотрер в "Бързи и Яросни" как се влачи зад японските мега бегачки муахахахахаха
  • #20
    Анонимен ( преди 10 години )
    Не - представям си шофьора от транспортер с NISSAN GT-R Alfa-Omega 1800HP как минава покрай тебе и се нас.раш от страх муахахахахаха
  • #19
    Анонимен ( преди 10 години )
    тия продават предимно фарове
  • #18
    Анонимен ( преди 10 години )
    Представяш ли си транспортер, шофьора с Приус, качвасе настъпва *** до дупка, газ,газ, газзз , Приуса реве на шофьора ще му се пръснат тъпанчетата но продължава да натиска. В това време го изпреварва колоездач от ляво ха ха хаааа.. За това няма да видим скоро Тойота или Лексус в някой екшън.
  • #17
    bavarishe ( преди 10 години )
    Тия от Алди съвсем вече се разлагат...нови фарчета , стопчета и оп нов модел... къв нов модел бе същата талига! това и нови концепт - смях пълен смях ....След 5 години ще прилича на Еко тоалетна на метал концерт
  • #16
    Анонимен ( преди 10 години )
    Не знам кое е дъ бест и кое ШИТ, но във филмите само Аудита,БМВ-та,Полшета Ферарита,Мерцедеси и никви Тойоти и Лексуси!! Защо? Нали са дъ бест? Май са дъ бест в крадене на дизайн и Дъ бест по смотани трошки.
  • #15
    Анонимен ( преди 10 години )
    Уж всичките им хибриди харчеха 3/100,а сега се оказва с 6,3/100.В действителност обаче няма да е под 10/100.Лъжите им полека-лека започват да излизат наяве.Някоя *** нещо да каже по въпроса,защо изведнъж разхода им скокна над 2 пъти от 3 до 6,3/100?
fallback
Последни