fallback

Новият Audi A8 пристигна във Франкфурт

Представителната лимузина излезе на сцената в компанията на спортния S8

Тагове: audi s8 audi a8 audi a8l
fallback
  • #34
    Анонимен ( преди 10 години )
    Пет-шест коментара под мен го е казал най-точно. Тези които поръчват филмите плащат на режисьорите да не снимат Тойоти и Лексуси и за това героите и гъзетата във филмите карат Аудита, БМВ, Мерцедеси, Поршета, Ферарита и подобни. Само за рапърите трудно може да се измисли причина защо не се снимат с наточени Приуси и Короли? Да им се чуди човек. Може би гледат какви коли карат гъзарите по филмите и те искат да се снимат с такива. Определено в САЩ Корола се свързва с безработен *** на помощи.
  • #33
    Анонимен ( преди 10 години )
    Знаеш ли защо транспортера не кара NISSAN GT-R Alfa-Omega 1800HP? Защото е направен да мине 1 миля и след това е за основен ремонт. На транспортера му трябва кола за доста по-големи растояния. Тоя Нисан е да направи ш един драг и след 2 седмици възстановява в Бокса за следващия драг.
  • #32
    Анонимен ( преди 10 години )
    Новият селско *** шлеп пълен с асфалт.Такива новини могат да пишат само простите подкупни селяни от Аутокомедиа.
  • #31
    Sheldon ( преди 10 години )
    @ДошоВ интерес на истината, Поршето в първата част на Лоши момчета е лично на режисьора Майкъл Бей. Малки се информирайте, а не някакви измислици...
  • #30
    Анонимен ( преди 10 години )
    Не - представям си шофьора от транспортер с NISSAN GT-R Alfa-Omega 1800HP как минава покрай тебе и се нас.раш от страх муахахахахаха
  • #29
    Дошо ( преди 10 години )
    Да Проше са платили за реклама в Лоши момчета!Във втора част са се обърнали към Ферари, но италианците са ги отрязали и се е наложило да ползват Ферарито на продуцента
  • #28
    Анонимен ( преди 10 години )
    Той може и Хюндай Генезис да кара и Волга. Но ще буди смях. Това е екшън, трябва героя да кара супер кола, крещяща агресивна, брутална а не някакво лустросано недоразумение. Не напразно Лексус са толкова зад ,БМВ,Мерцедес и Ауди по продажби, просто защото хората искат точно това агресия и брутална визия . Не става с реплики на Мерцедес и БМВ. Хората препочитат оригинала.
  • #27
    Дошо ( преди 10 години )
    Транспортера тогава щеше да кара LS600h не тоя продънен друсалник
  • #26
    Анонимен ( преди 10 години )
    Представяш ли си транспортер, шофьора с Приус, качвасе настъпва *** до дупка, газ,газ, газзз , Приуса реве на шофьора ще му се пръснат тъпанчетата но продължава да натиска. В това време го изпреварва колоездач от ляво ха ха хаааа.. За това няма да видим скоро Тойота или Лексус в някой екшън.
  • #25
    Анонимен ( преди 10 години )
    Да бе плащат ама друг път. Сигурно Порше са платили за да кара Уйл Смит в Лоши момчета Порше, Вероято Ауди са платили за да изглежда бъдещето само с Аудита във Аз робота или Мерцедес в Мен ин Бляк. А може би плащат и на Рапърите да се снимат по клиповете с Мерцедеси,БМВ-та,Аудита,Бентлита,Ролс Ройс,Ферарита и т.н... Според теб вероятно плащат и на клиентите си за да им купуват колите. Или всички плащат на всички режисьори в света на не се снимат с Тойоти и Лексуси? Едната гънка какво да измисли.
fallback
Последни