IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Suzuki атакува сегмента на градските всъдеходи

Оръжието им излиза през 2015 година

Suzuki атакува сегмента на градските всъдеходи

Suzuki заяви амбициите си да навлезе в разрастващия се сегмент на компактните кросовъри, като представи във Франкфурт концептуален модел. Той носи името iV-4 и ще бъде готов за пазарната си премиера през 2015 година.
Suzuki атакува сегмента на градските кросовъри
Атаката на японската марка в сегмента, където в момента присъстват возила като Nissan Juke и Renault Captur, залага на изпитани и приятни за окото форми. Концептуалният iV-4 изглежда мускулест и проходим, но би се вписал идеално в градската среда.

Размерите на автомобила са 4215 мм дължина, 1850 мм широчина, 1665 мм височина и 2500 мм междуосие. Моделът е качен на 20-инчови джанти с гуми 235/55 R20, като е оборудван и със система за задвижване на четирите колела ALLGRIP. Тя ще бъде достъпна за по-скъпите нива на оборудване, а като стандарт ще се предлага задвижване единствено към предния мост.

По време на премиерата, от японската компания заявиха, че новият им модел ще бъде лидер по икономичност, а клиентите му ще могат да го персонализират с всевъзможни комбинации от цветове, материали и аксесоари.

iV-4 няма да бъде единственият нов кросовър на марката. След около две години трябва да видим поне още един проходим модел на Suzuki. 

Снимка: Suzuki

Тагове: suzuki iv-4
0 от 500