IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нова серия на Range Rover Sport излиза догодина

Black Design версията ще предлага повече екстри и освежен външен вид

Нова серия на Range Rover Sport излиза догодина
Land Rover обяви серия от нововъведения за Range Rover и Range Rover Sport, които ще излязат на пазара през следващата година.
Нова серия на Range Rover Sport излиза догодина
Претенциозните клиенти вече ще могат да поръчат класическия джип с нов оптичен пакет, наречен Black Design. Той добавя към познатата визия на модела акценти от черен лак по решетката, страничните огледала, дръжките на вратите и вентилационните отвори в калниците. В комплекта са включени и нови джанти с размер 21 или 22 инча.
 
Range Rover Black Design предлага и дребни промени по интериора, който вече има нови предни седалки и оптимизирана мултимедийна система за седящите отзад. Последната използва по-големи 10.2-инчови дисплеи.
 
От Land Rover са помислили и за безопасността, добавяйки към екстрите система за разпознаване на пътните знаци, както и такава за предупреждаване за напускане на пътната лента. Наличен е и асистент за паркиране.
 
Клиентите на Black Design серията могат да поръчат и 3G интернет в колата си, както и система за наблюдение на местоположението й. Тя ще има и специално приложение за iOS и Android базирани устройства, което означава, че ще можете да следите къде е колата ви, когато я дадете на някой за кръгче.
Нова серия на Range Rover Sport излиза догодина
Black Design моделите на Range Rover и Range Rover Sport ще се предлагат и с новия 4.4-литров SDV8 турбодизелов агрегат на компанията, който произвежда 339 к.с. и 700 Нм. Той е комбиниран с 8-степенна ZF автоматична скоростна кутия, с помощта на която се постига ускорение от 6.9 секунди до 100 км/ч, както и максимална скорост от 225 км/ч, но само в случай че автомобилът е оборудван с Dynamic Pack.

Снимка: Land Rover
Тагове: land rover range rover
0 от 500