IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault обнови семейството Megane

Моделът вече ще се предлага и с 1.2-литров мотор с мощност 130 к.с.

Renault обнови семейството Megane

Renault обнови семейството Megane
Компанията Renault официално показа фейслифта на Meganе. Модернизацията е засегнала както хечбека с 3 и 5 врати, така и комбито и спортната версия RS. Наживо цялото семейство на модела ще може да бъде видяно на стартиращото тази седмица изложение във Франкфурт.
Renault обнови семейството Megane
Новата и досегашната версии на Meganе

Променени засягат най-вече челните светлини и решетката на радиатора, които вече са в стила на новото поколение на Clio. Същото важи и за предната броня, като прави впечатление, че двете версии на хечбека – с 3 и 5 врати, вече са еднакви, докато преди фейслифта се различаваха.
Renault обнови семейството Megane
Засега французите на казват нищо за двигателите, но изданието Autocar се добра до информация, че Megane вече ще се предлага и с 1.2-литров бензинов турбо-мотор, чиято мощност е 130 к.с. Този двигател ще се комбинира с автоматична скоростна кутия EDC с двойно сцепление.
Renault обнови семейството Megane
Както се вижда от снимките, модернизацията е засегнала и „заредената” версия RS. При нея измененията също са предимно в предницата, която и тук се приближава до Clio RS.
Renault обнови семейството Megane
Снимки: Renault
 

0 от 500
  • #8
    4 rate up comment 0 rate down comment
    bugs ( преди 10 години )
    Стига глупости !!!В БГ всички се правят на големите мозъци, господин уса, вие колко двигателя сте проектирали ? и колко се движат в момента по улиците ?А сега си помислете каква е статистиката за проектантите в Рено.Айде стига всички сме разбирали от всичко и си дрънкаме ей така едни и същи приказки от 20-30 години насам.
  • #7
    1 rate up comment 7 rate down comment
    уса ( преди 10 години )
    Какви са тези малолитрани-изпилени двигатели.Няма ли да пуснат и 650 кубиков със мощност 200к.с.Егати и смехурията,нали се сещате тези малолитражки при по-голяма ръчка и пилене ,колко ще им издържът двигателчетата????
  • #6
    13 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Аз не виждам няко да плюе по голфа а само дава мнение човека.ако не ти харесва си карай таратайката и мълчи.аз сравнение между двете не мога да направя защото съм имал само меган и съм доволен.като чета за голфовете как се оплакват хората не мерси.такава каруца не искам.влизах във фв форума и като чета хората какви проблеми имат се отказах тотално да взема кола от тази марка.мегана е супер и проблеми нямам.евтина подръжка икономична комфортна и ме кефи.
  • #5
    16 rate up comment 0 rate down comment
    робърт лъдлъм ( преди 10 години )
    правилно не трябва да се плюе а да се изказва мнение !Рендето е уникален автомобил !това е моето мнение!
  • #4
    4 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Аз пък не мога да разбера къде в статията пише че ГоУф-а е много по-кола от мегана? Що трябва да се плюе по един производител в статия където даже не му се споменава името? И много ме съмнява да си имал читав ГоУф като ти чета писанията. Не знам какви коли са Меганите, сигурно са добри, но аз пък имам щастието да карам ГоУф 7 и мога да ти кажа че и след 11 000 км, всеки път се качвам и карам с кеф.
  • #3
    11 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Не знам защо на снимките RS червения спойлер от пред изглежда смешно. А виждал съм на живо само че стария фейс лифт е изглежда супер злобно и яко , общо взето цялата кола на живо е коренно различна от снимките и изглежда много яко. А новата визия с тези фарове АГРЕСИЯ.
  • #2
    27 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Меганите са много по-коли от Гоуфовете.Имал съм ги и двата модела и говоря от личен опит.Достатъчно е само човек да влезе в един Меган и един Гоуф,за да разбере каква огромна разлика има между двете в полза на първата.Ако ги подкара ще се убеди още повече,кое е по-кола.Изобщо няма база за сравнение по отношение возията и комфорта.Меган е доста по-напред в това отношение сравнен с табуретката Гоуф.
  • #1
    7 rate up comment 1 rate down comment
    1 ( преди 10 години )
    На горните снимки е досегашната версия, а на долните - новатаТОЧНО НАОБРАТНО Е