IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето го и новия Smart с 4 места

Дебютът на концепта Fourjoy ще бъде следващата седмица във Франкфурт

Ето го и новия Smart с 4 места

Първите снимки на концептуалния модел Smart Fourjoy, който ни дава бегла представа как ще изглеждат новите модели на компанията – най-вече следващото поколение на ForFour, бяха публикувани от изданието Autoweek.
Ето го и новият Smart с 4 места
Очаква се серийната версия на 4-местния Smart ForFour да бъде с 820 мм по-дълга от ForTwo, като по този начин дължината и широчината на модела ще достигнат съответно 3350 и 1701 мм. 

В гамата от двигатели ще се появи новият 0.9-литров бензинов мотор, който Mercedes-Benz разработи съвместно с алианса Renault-Nissan. Този двигател ще се предлага в 3 версии – атмосферен с мощност 65 к.с., и с турбина – 85 и 105 к.с.

На по-късен етап на базата на ForFour ще бъде създаден и кросоувър, който ще получи увеличен пътен просвет и разширени калници. Дебютът на Smart Fourjoy ще се състои на предстоящото изложение във Франкфурт, където компанията ще покаже и предшественика на следващия ForTwo.

Снимки: Autoweek

0 от 500
  • #4
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Не знам как са го направили това АйКю,но е наистина доста обемист автомобил вътре.Гледаш отвън малко,а вътре е направо широко на предните седалки.Отзад също не е никак зле.Хора с височина до 180 см. могат без притеснение да се возят.Изобщо АйКю е наистина много класен автомобил и лично на мен визията му доста ми допада.За града е просто перфектен.
  • #3
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Алекс ( преди 10 години )
    Тойотката е супер. Не съм виждал такова нещо на живо. Ако водачът не направи грешката да погледне назад ще се чувства като в истинска кола.
  • #2
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Смарт е изключително ненадежден и трошлив автомобил,ако изобщо може така да се нарече.Дано да са пооправили качеството,но не ми се вярва.В този клас царят е само един:Toyota IQ.
  • #1
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Алекс ( преди 10 години )
    Който има " Смарт " го е купил защото е малък. Поне аз не виждам друго предимство. Тогава защо му е да расте?