IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Land Rover показа фейслифта на Discovery

Моделът е получил козметични промени и по-икономичен двигател

Land Rover показа фейслифта на Discovery
Land Rover разкри обновения модел Discovery, малко преди той да бъде представен във Франкфурт. Land Rover показа фейслифта на Discovery
Фейслифтът има модернизирани брони, нови фарове и LED светлини, нови джанти, както и голям надпис "Discovery" на предния капак, който е заменил обичайната емблема та Land Rover.
Land Rover показа фейслифта на Discovery
Под капака британците са монтирали оптимизирана версия на 3.0-литровия турбодизел, която разполага с 256 к.с. и 600 Нм при 2000 об/мин. Агрегатът вече харчи средно 8 л/100 км, а вредните му емисии са намалени от 230 г/км на 213 г/км.
Land Rover показа фейслифта на Discovery
Четирите колела се задвижват с помощта на 8-степенна трансмисия от ZF, която ускорява купето до 96 км/ч (0 - 100 мили в час) за 8.8 секунди. Максималната скорост е точно 180 км/ч.
Land Rover показа фейслифта на Discovery
По данни на производителя, новата версия ще получи системи за активна и пасивна безопасност от последно поколение (технология за сигнализиране на автомобил, намиращ се в мъртвата точка, активно наблюдение на навиците на шофьора, засичане на умора, странични камери за T-образни кръстовища, както и сензори за засичане на опасна близост с движещия се отпред автомобил).
 
Клиентите ще могат да доплащат и за висококачествена аудио система с мощност на звука 825 вата, генерирана от 17 тонколони.

Снимки: Land Rover
0 от 500