IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi S1 ще разчита на 220 к.с.

Компактният хечбек ще ускорява до 100 км/ч за около 6 секунди

Audi S1 ще разчита на 220 к.с.

Прототип на бъдещото Audi S1 бе заснет от фотограф на изданието Autocar по време на изпитания. Според експерти, това показва не само готовността на компанията да пусне на пазара „заредена” версия на своя най-компактен модел, но и това, че се готви фейслифт на цялото семейство А1.
Audi S1 ще разчита на 220 к.с.
Очаква се след обновяването си компактният хечбек да придобие голяма част от чертите на пуснатото неотдавна ново поколение на по-големия Audi A3. Това означава, че моделът ще получи нови брони, видоизменени фарове и напълно нова решетка на радиатора.
Audi S1 ще разчита на 220 к.с.
Що се касае до „напомпаната” версия S1, тя най-вероятно ще разполага с модернизирана версия на 2.0-литровия турбо-мотор, която ще развива мощност от 220 к.с. Двигателят ще работи съвместно както с 6-степенна механична трансмисия, така и със 7-степенна роботизирана скоростна кутия. Експертите смятат, че този автомобил ще ускорява от 0 до 100 км/ч за около 6 секунди.
Audi S1 ще разчита на 220 к.с.
Засега плановете на Audi са да покаже обновените Audi A1 и хот-хечът S1 на следващия автомобилен салон в Женева – през март догодина. Това означава, че новите модели ще излязат на пазара в средата на 2014 г.
Audi S1 ще разчита на 220 к.с.
Снимки: Autocar

Тагове: audi a1 audi s1
0 от 500