IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Citroen пуска версия седан на модела С4 и за Европа

Citroen прие окончателно решение да пусне и на пазара в Европа версия седан на модела си С4.

Citroen пуска версия седан на модела С4 и за Европа
Появиха се информации, че европейската версия на седана С4 ще има премиера на автомобилното изложение в Барселона. 


В Automedia.bg  вече сме представяли този седан, който е на пазара в Китай от около две години под името Citroen C-Triomphe. Моделът който се продава в Китай е дело на съвместна фирма между французите и китайската компания  Dongfeng. Произвежданият в Китай седан се продава също така и в Аржентина и Бразилия. 


Тази версия на С4 се произвежда на същата платформа като хечбека. Седанът обаче предлага значително повече място, особено за пътниците на задната седалка. Дължината му е доста впечатляваща – 4800 мм, а колесната база 2710 мм. 

Предлага се с бензинови и дизелови двигатели, добре познати от моделите на PSA Peugeot Citroen. Според предварителните информации, моделът за Европа ще има някои разлики с този произвеждан за китайския пазар, но от Citroen все още не съобщават подробна информация за това как ще изглежда или къде ще се произвежда версията, предназначена за Европа.
0 от 500