IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Suzuki обмисля мини роудстър?

Следващото поколение на Cappuccino може да се появи през 2016 г.

Suzuki обмисля мини роудстър?

Suzuki обмисля ново поколение на компактния роудстър Cappuccino, пише специализираното издание The Motor Report.
Suzuki обмисля мини роудстър?
Информацията засега е оскъдна, но се смята, че моделът ще бъде вдъхновен от оригинала, който има задно предаване и перфектно 50:50 разпределение на теглото. За да намалят производствените си разходи, японците вероятно ще си партнират в разработката с друга компания.
Suzuki обмисля мини роудстър?
Без да е потвърдено официално, вече се замесва името на британската марка Caterham. Припомняме, че именно тя наскоро сключи договор със Suzuki за доставка на малки трицилиндрови турбо двигатели за техния нов базов модел. Според информацията на The Motor Report, именно 660-кубиковия двигател ще стои в основата и на новото Cappucciono.
Suzuki обмисля мини роудстър?
Ако моделът наистина получи зелена светлина, официалната му премиера може да се състои най-рано през 2016 г.
Suzuki обмисля мини роудстър?
Припомняме, че първото и засега единствено поколение на Suzuki Cappuccino се произвежда в периода 1991 – 1997 г. Тогава компактната машина излиза на японския пазар, а впоследствие Suzuki го пускат и във Великобритания. Купето тежи оскъдните 725 кг и се задвижва от разположен зад предния мост 660-кубиков турбо мотор с 64 к.с. мощност.

Снимки: Suzuki

Тагове: suzuki cappuccino
0 от 500