IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan пуска три нови спортни модели

Nissan възнамерява през следващите две години да покаже на пазара три нови спортни модели, съобщава британското издание Autocar.

Nissan пуска три нови спортни модели
Според информации от фирмата, първият спортен модел е почти готов и това е новият Nissan GT-R, който в момента преминава през последни тестове. 


Втората новина ще бъде компактно купе, създадено на базата на концепцията Nissan Urge, показана през миналата година на автомобилния салон в Детройт. 

По своите размери този автомобил ще бъде по-малък от Nissan 350Z и може да се появи и във версия кабриолет. 

Главни конкуренти на този модел ще бъдат Mazda MX-5 и новия Volkswagen Scirocco. Според Autocar това купе вече се разработва от британския клон на Nissan. 

Третият нов модел ще бъде новото поколение на Nissan 350Z. Както се очаква това ще бъде развитие на идеите заложени в сегашния модел, но автомобилът ще получи изцяло нов дизайн и много по-динамични характеристики. 

Има предположения, че на този автомобил ще бъде монтиран V6 двигател с обем 3.7 литра и максимална мощност 330 к.с. който сега се монтира на новото Infiniti G37.
0 от 500