IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Fiat ще разширява моделите на база Bravo

Мениджърите на Fiat разработват няколко програми за увеличаване на моделовия ред на групата. Сред тях фигурира и вариант за увеличаване на производствената програма на модела Fiat Bravo.

Fiat ще разширява моделите на база Bravo
Според информация на източници от групата, реалните варианти са три. Първо появата на купе-кабриолет на базата на хечбека. Идеята тук е да се създаде модел, който да конкурира Peugeot 307 CC, Ford Focus CC и Renault Megane CC. 

Вторият вариант е създаването на компактен ван на базата на днешното Bravo. Ако този вариант бъде предпочетен, новият ван ще замени не много успешния модел на Multipla. Главната конкуренция тук биха били Ford C-Max и Renault Scenic. 

Третия реален вариант за разширяване на моделите на база Fiat Bravo е създаването на нов компактен кросоувър. Тук има вариант този нов модел да бъде произвеждан и под марката Alfa Romeo, като предварителните изчисления на експертите в групата показват, че този модел би могъл да бъде произвеждан в обем от 120 000 броя в година. 

Който и от трите предлагани варианти да бъде приет, новият модел на базата на Fiat Bravo едва ли ще се появи преди 2009 г.
0 от 500