IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW 4-Series М Performance Package подсказва как ще изглежда M4

Много карбон и увеличена мощност стоят в основата на пакета

BMW 4-Series М Performance Package подсказва как ще изглежда M4

BMW разкри 4-Series, оборудвана с М спортен пакет, съобщиха от централата на компанията. Това е първият случай, в който можем да добием представа за официалния външен вид на предстоящото да излезе BMW M4 Coupe.
BMW 4-Series М Performance Package подсказва как ще изглежда M4
Снимки: BMW, BimmerPost

M Performance Package добавя към стандартната визия на колата по-дълбока предна броня с карбонов сплитър и по-големи отвори за охлаждане на предните спирачки и двигателя. По-назад пакетът продължава с ниски прагове, декоративни стикери и нова задна броня с отвори за отвеждане на горещия въздух от задните дискове. За интериора баварците са предвидили трилъчев спортен волан, дълбоки седалки, педали и поставка за левия крак от неръждаема стомана, брандирани стелки и карбонови акценти за ръчната спирачка и скоростния лост.

От BMW изнасят информация и за увеличението на мощността на двигателите, които могат да бъдат комбинирани с пакета, уверявайки, че силовите доработки включват единствено спортна изпускателна система и софтуерни модификации:

- двулитровият дизел в 420d - 16 к.с. и 39 НМ до 195 к.с. и 418 Нм
- двулитровият турбо бензин в 428i - 27 к.с. и 39 Нм до 269 к.с. и 389 Нм
- трилитровият шестцилиндров бензин в 435i - 34 к.с. и 50 Нм до 336 к.с. и 450 Нм

Срещу доплащане клиентите ще могат да добавят към всичко това диференциал с ограничено приплъзване, който ще може да се заключва с до 30%.

Според неофициалната информация BMW M4 Coupe ще се появи на автосалона в Детройт през януари.

 

0 от 500