IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Задава се по-голям Range Rover

Удължената версия на всъдехода вече се тества по шосетата на Великобритания

Задава се по-голям Range Rover

Range Rover вече излезе на пазара в две версии - стандартна и Sport, които освен висока проходимост, предлагат изключителен комфорт и повече от просторен салон. Последните две отличителни черти на всъдехода ще бъдат изкачени на дори по-високо ниво, тъй като британците подготвят още един вариант на своя флагман. Става дума за LWB версия, която ще оглави моделната гама на Land Rover.
Задава се по-голям Range Rover
Означението LWB, както се досещате, идва от Long-Wheelbase, което се превежда като удължено междуосие. А то ще нарасне с поне 150 мм, твърди информацията на изданието Сarscoops, което разпространи снимки от тестовете на всъдехода. Посочва се, че Range Rover LWB ще има междуосие от 3070 мм, a общата му дължина ще достига 5150 мм.

Тези промени ще доставят допълнително място в салона на возилото, което ще бъде използвано за задните кресла. Твърди се, че те ще бъдат само две, разделени от масивна централна конзола, "натъпкана" с всевъзможни екстри. В оборудването на този модел ще бъдат въведени удобства, които не присъстват при останалите две версии на Range Rover. Обстановката на задните кресла ще бъде като в лимузина, твърдят запознати.
Задава се по-голям Range Rover
За задвижването на Range Rover LWB ще се грижат най-мощните двигатели в гамата - бензинов и дизелов V8.

Все още не е ясно кога Range Rover LWB ще стъпи на пазара. Твърди се обаче, че моделът ще се предлага в Китай, Русия и САЩ, но не и в Европа.

0 от 500
  • #6
    8 rate up comment 3 rate down comment
    KLasika ( преди 10 години )
    Само гледайте още !!!Преди 6 месеца ви разкрих за всички нови нови модели на Rover !!!Някои питаха откъде знам........не е нажно.........вижте как всичко което писах ще се изпълни до 2 години,и то точно в реда по който писах !Чакайте да видите !!!още 30 нови модела за 3 години !И както ви предрекох ще взимат само първите места !къде е Q и М ....???Няма и да ги видите скоро начело!Първите два Rover -а разбиха класациите както ви предрекох и обещах!Чакайте да видите другите!
  • #5
    7 rate up comment 8 rate down comment
    RRE ( преди 10 години )
    Grudko e vsepriznat negramotnik.Palen carvul
  • #4
    12 rate up comment 4 rate down comment
    А.В.Торът ( преди 10 години )
    Мнението на човек, изписващ "шедьоври" като, цитирам, "шедиоври", едва ли би се взело под внимание дори в този форум. Карам само английски коли, откак се помня, и с изключение на Rover 75 (разработка на БМВ, впрочем) всички останали са доста добри.
  • #3
    11 rate up comment 7 rate down comment
    RRE ( преди 10 години )
    Grudko=Do6ko,za teb niama spasenie moito mom4e.Kak smee6 da komentira6 dori kola na Range Rover.Tebe ne biha te pusnali v radius ot 10 kl do niakoe tiahno predstavitelstvo
  • #2
    12 rate up comment 13 rate down comment
    груди ( преди 10 години )
    Тези и те си повярваха, че правят някакви коли-шедиоври милите... Английските коли са си трагедия откъм издържливост и надеждност, май само цените са им стабилно високи....
  • #1
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Wane ( преди 10 години )
    Мисля си, че все пак и в Европа ще го продават, за да не оставят SUV-то на Bentley без конкyренция. Времето ще покаже де. За сега само хората занимаващи се с проекта знаят