IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Следващият MINI Cooper ще е много различен

Промените засагят както екстериора, така и интериора на хечбека

Следващият MINI Cooper ще е много различен

Интернет изданието Autoevolution публикува първи снимки на следващото поколение на хечбека MINI Cooper. На тях се вижда версията S, която е заснета по време на официална фотосесия.
Следващият MINI Cooper ще е много различен
Промените при модела никак не са малко. Хечбекът е с нови фарове, които вече разполагат със светодиодна секция, а също така и с нова решетка на радиатора, различна предна броня и преработен капак на двигателя. Променени са също задните светлини и бронята.
Следващият MINI Cooper ще е много различен
Вече е известно, че доста различен ще бъде и интериорът на модела. Следващият MINI Cooper ще се откаже от досегашния вариант със скоростомер на централната конзола, като той заедно с оборотомера ще бъдат преместени на традиционното място - зад волана. Горната част на централната конзола отново ще е кръгла, но там ще бъде поставена мултимедийната система.
Следващият MINI Cooper ще е много различен
Хечбекът ще бъде построен на новата платформа с предно предаване на BMW, която носи индекса UKL. В гамата двигатели ще влязат 3-цилиндрови агрегати с обем 1.5 литра и мощност между 100 и 200 к.с. Скоростните кутии ще бъдат 6-степенна механична и автомат със същия брой предавки. Като опция ще се предлага 8-степенна автоматична трансмисия.
Следващият MINI Cooper ще е много различен
Дебютът на следващото поколение на MINI Cooper е планиран за международното автомобилно изложение във Франкфурт през септември.

Снимки: Autoevolution
 

Тагове: mini cooper
0 от 500
  • #4
    13 rate up comment 1 rate down comment
    zoom in ( преди 10 години )
    ъъъъ, тази кола ме гледа... ето пак, ме погледна. И с една такава грозна отворена уста. А, сега сериозно - това е най-грозното Mini ever.
  • #3
    4 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Браво, най-накрая! Мислех преди 2 години да си купувам мини, но факта че тогава нямаха led drl и това че инструментите са посредата на таблото - най-голямото недоразумение в цялата авто индустрия - ме накара да се спра на немските конглокенти. Но това което виждам на снимката, и факта че ще оправят таблото силно ме обнадеждава че следващото мини ще е страхотно! Браво!
  • #2
    15 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Мда много е различен, направо революция в дизайна. В първия момент помислих че е Астън Мартин, но като се вгледах по отблизо в снимката ми заприлича на М-6. Мда не очаквах такива драстични промени в дизайна.
  • #1
    17 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    tolkova mnogo razlichen e che edvamgo poznah...