IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Уличен хулиган №1 на Грузия загина при катастрофа

Спортното BMW M5 на Георги Тевзадзе се е забило в дърво, той е бил пасажер в колата

Уличен хулиган №1 на Грузия загина при катастрофа

Георги Тевзадзе, който стана популярен с нелегалните си дрифт изпълнения по шосетата на Грузия, загина при катастрофа тази нощ. Колата е била управлявана от приятел на дрифтъра, а Тевзадзе се е возил на дясната пасажерска седалка, пише gazeta.ru.
Уличен хулиган №1 на Грузия загина при катастрофа
Инцидентът е станал около 3 часа тази нощ. Според информацията автомобилът се е забил с голяма скорост в крайпътно дърво, като цялата сила на удара е поела дясната страната на колата, където е седял Тевзадзе.
Уличен хулиган №1 на Грузия загина при катастрофа
Свидетел на случката заявява пред gazeta.ru, че преди инцидента Георги Тевзадзе е празнувал с приятели в ресторант в град Батуми. Към 3 часа дръфтъра и негов приятел се качили на спортното BMW M5, за да се приберат. Тевзадзе седнал на пасажерското място, а приятелят му застанал зад волана. Само няколко минути по-късно се чул силен шум от смачкани ламарини.

"Чу се ужасяващ удар. Затичахме се към мястото на катастрофата и видяхме, че това е BMW-то на Тевзадзе. Когато пристигнахме той вече беше мъртъв", посочва източникът на gazeta.ru, като твърди, че шофьорът на колата е бил напълно трезвен.
Уличен хулиган №1 на Грузия загина при катастрофа
Уличен хулиган №1 на Грузия загина при катастрофа
Видео с дрифт изпълненията на Тевзадзе вижте ТУК

0 от 500
  • #25
    16 rate up comment 4 rate down comment
    BMW hater ( преди 10 години )
    1 умрял спаси няколко от живите, само шофьора нз защо се е отървал....
  • #24
    36 rate up comment 4 rate down comment
    Димитър ( преди 10 години )
    Най-обикновен ***, видеата в YouTube го доказват, прави се на мъж в центъра на Тбилиси, кара между колите, минава с висока скорост през пешеходни пътеки, минава на червено. Дрифтът е спорт, а не келешлък!
  • #23
    9 rate up comment 21 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    ДУНЕВ НЕ МОЖЕ ДА МУ СЕ НАМАЖЕ НА МАЛКИЯ ПРЪСТ! RIP!
  • #22
    26 rate up comment 4 rate down comment
    AF ( преди 10 години )
    Обикновено такива "недооценени таланти" свършват точно по такъв начин. Ако е бил наистина някакъв талант, щял е да се състезава, както прави Тодор Дунев! Знаете ли кога ще видите Дунев да дрифти в центъра на София и да застрашава останалите участници в движението - точно никога!
  • #21
    13 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    КОЛКОТО И ДА ЗЛОБЕЕТЕ, ТОЗИ ПИЧ БЕШЕ НЕОЦЕНЕН ТАЛАНТ!НЕЛЕП КРАЙ НА ЕДНА ИСТИНСКА УЛИЧНА ДРИФТ ЗВЕЗДА!ЖАЛКО ЗА ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ,ЖАЛКО ЗА СПОРТНАТА ИКОНАТА НА 90-ТЕ BMW M5! ПОЧИВАЙ В МИР, БРАТКО!ДАНО ТАМ ГОРЕ СИ ПО-РАЗБРАН И ПО-ОЦЕНЕН!
  • #20
    17 rate up comment 7 rate down comment
    247 ( преди 10 години )
    Колкото по-къса ти е п*шката, толкова по-голям дрифт маняк си! Нали ги гледам хлапетиите от квартала, половината излизат с девойки и се забавляват, останалите форсират някакви BMW-та Е36-ци и се мислят за мъже!
  • #19
    4 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Тук естествения подбор явно не действа. Така като гледам, така са подбрани някои хора тук, че хвани единия, удари другия. Лека му пръст на човека! Все пак не загина, както предричаха злобарчетата тук преди няколко месеца. И не разбирам това отношение към човека. Той правеше изпълнения, но не претрепа никой. Ежедневно край нас има *** с изпълнения, но без умения. ей те са за ***!
  • #18
    11 rate up comment 8 rate down comment
    bmw e60 ( преди 10 години )
    Този преди време като му видях клипчетата колко съм го псувал. Тази *** е получил каквото е търсил. Не се знае колко хора е затрил докато е карал така.
  • #17
    23 rate up comment 4 rate down comment
    hawkeye ( преди 10 години )
    Доста се съмнявам, че отнемането на книжката щеше да свърши работа. Просто такива хора, искат да се кефат в трафика, за да може останалите да ги видят, че са нахални псевдосъзтезатели. Като искат дрифт да ходят на обособените за това съзтезания, където има и други, с които би могъл да се състезаваш. В случая там може да се види, че си гола вода, а в пътния трафик си цар на глупостта. Глупостта най-масовия род на човешкия род, няма друго животно, което да умре от глупост и комплекс!
  • #16
    22 rate up comment 1 rate down comment
    pa4eka ( преди 10 години )
    Ако имаше някакви истински полицаи в тази Грузия нямаше да е мъртъв, защото сигурно и приятелят му, който го е убил е карал така лудо като него, а просто ако полицията си беше свършила работата и им бяха взели книжките и на двамата може би нямаше да се стигне до този инцидент !!!