IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пластична операция за Chevrolet Malibu

Седанът порасна отвътре и получи модернизирани двигатели

Пластична операция за Chevrolet Malibu

Chevrolet модернизира седана си от сегмент D – Malibu, който вече може да се похвали с по-богато оборудване, с модернизирани силови агрегати и с по-голямо вътрешно пространство.
Пластична операция за Chevrolet Malibu
След „пластичната операция” Chevrolet Malibu обаче не заприлича на друг модел на компанията – Impala, каквито бяха очакванията на експертите. Промените по седана са във всички насоки, като целят той да се хареса най-вече на купувачите зад океана, където конкуренцията в сегмента е доста жестока.

Сега водачът и спътникът до него вече могат да разчитат на по-удобни седалки и нови подлакътници, както и на две места за поставка на чаши и едно за мобилен телефон. Автомобилът е оборудван и със система за следене на мъртвата зона. Освен това са променени настройките на окачването, волана и спирачната система.

Що се касае до моторите, Malibu е получил нов 2.5-литров атмосферен бензинов Ecotec с мощност 197 к.с. и 253 Нм въртящ момент. След промяна на системата на изпускателните клапани двигателят е станал с около 5 % по-икономичен от агрегата, който заменя – 2.4-литровия Ecotec, носещ името LE5.

Моделът вече ще разчита и на модернизиран 2.0-литров турбо-мотор. Неговата мощност е 262 к.с. (колкото беше и при предишната му версия), но въртящият момент е нараснал с 14 % и достига 400 Нм.

Снимки: General Motors

 

Тагове: chevrolet malibu
0 от 500