IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mazda CX-3 няма да има 4х4

Умалената версия на CX-5 ще се предлага с 1.3 литров бензин и 1.6 литров дизел

Mazda CX-3 няма да има 4х4

Най-малкият кросовър в моделната гама на Mazda, който трябва да се появи догодина, ще се предлага без система за задвижване на четирите колела. Тя няма да може да се поставя на автомобила дори като опция, твърди изданието L'Automobile.
Mazda CX-3 няма да има 4х4
Новият модел ще носи името CX-3 и ще разчита на 1.3 литров бензинов мотор, който ще се предлага в няколко варианта на мощност - от 100 до 130 к.с. Другата опция пред клиентите е дизел със същата мощност и обем 1.6 литра. Този агрегат е аналогичен на 2.2 литровия двигател с мощност 150 к.с., който се поставя на CX-5. И двата мотора ще бъдат от новата серия на компанията - SkyActive.
Mazda CX-3 няма да има 4х4
Габаритната дължина на CX-3, който ще се произвежда на платформата на новото поколение на Mazda2, ще бъде около 4.25 м. Това означава, че най-малкият кросовър на японския производител ще се конкурира с Nissan Juke, Renault Captur, Peugeot 2008, Opel Mokka и Chevrolet Trax.

Снимка:  L'Automobile

0 от 500