IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Skoda Snowman ще струва 23 500 евро

Най-големият кросовър на чехите ще се появи през 2016 г.

Skoda Snowman ще струва 23 500 евро

Най-големият кросовър на чешкия производител Skoda ще се казва Snowman и трябва да се появи на пазара през 2016 г. А цената му за Европа ще бъде 23 500 евро, съобщиха медиите в Германия. Това е с 4850 евро повече от базовата модификация на Yeti.
Skoda оцени Snowman на 23 500 евро
*Неофициално изображение

Моделът ще бъде построен на платформата на Volkswagen, която ще бъде използвана за следващото поколение на Tiguan. Само че Snowman ще бъде с по-големи размери от германския си брат, тъй като ще разполага с модификация със 7 места.

Дизайнът на Snowman ще бъде изцяло подчинен на съвременната концепция на Skoda, която се вдидя при новото поколение на Octavia, при Rapid, а също така и при обновените седан и комби Superb.

Моторната гама на най-големият кросовър на чехите ще включва бензинови агрегати с обем 1.4 и 2.0 литра, чиято мощност варира между 150 и 220 к.с. Дизелите ще бъдат с обем 2.0 литра и мощност 150 и 184 к.с.

Очаква се освен Snowman, чешкият производител да пусне и кросовър, който ще бъде по-малък от Yeti. Той ще носи името Polar и ще се появи една година преди Snowman.

Снимка: Autozeitung.de

0 от 500
  • #2
    7 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    През 206, ле ле!Такъв мотор 2.0 184 коня имат корейците още с първото поколение на ix35 от края на 2009.VW май вече и за догонващи не стават.
  • #1
    6 rate up comment 14 rate down comment
    KLASIKA ( преди 11 години )
    Ще видите....!!!!Всичките модели на Шкода ще бъдат ръбати,с обикновенни фарове както през 1984 година !!!! А не както правят БМВ с техните раздути коли със странни фарове.... Ауди с фарове за нова Година с диодтчета и светлинки....... Фолксваген само Голф е добър........ Опел с една Инсигния....... Мазда само с 6-цата......... Форд се справят някак си......... Всички останали с *някакъв био-дизайн*....... ЗНАЧИ МОГЛО!:-ръбати форми,обикновенни фаровеи най-хубавите коли в всеки един клас