IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това е второто поколение на Kia Soul

Кросовърът ще се предлага с нови двигатели

Това е второто поколение на Kia Soul

Kia представи второто поколение на кросовъра Soul по време на международното автомобилно изложение в Ню Йорк. Автомобилът е по-просторен, по-тих и разчита на нови двигатели.
Това е второто поколение на Kia Soul
Моделът е построен на новата платформа на компанията, която е с 29% по-здрава от тази на предшественика. За по-добра видимост инженерите на компанията са намалили дебелината на предните А-колонки, а също така и са преправили окачването. Отпред то е McPherson, а отзад – торсионна греда. В списъка на опциите е добавена и система за работа на усилвателя на волана Flex Steer.

Междуосието при новия Soul е пораснало с 20.3 мм и вече достига 2570 мм. Широчината също е по-голяма от тази на предшественика – 1800 мм (с 15.24 мм повече от предишното поколение), докато височината си е останала същата – 1610 мм.

Освен това вратата на багажника се отваря с 61 мм по-широко от тази на предишната генерация, а обемът на багажника достига до 685 л., което е с 8 литра повече. От Kia твърдят също така, че са намалили нивата на шума в салона с 3 децибела.

Кросоворът ще се предлага в САЩ с два нови бензинови GDI двигателя – 1.6 и 2.0 литра, като мощността им съответно е 132 и 166 к.с. Трансмисиите са 6-степенна механична или автоматична със същия брой предавки.

Снимки: Kia
 

Тагове: kia soul
0 от 500