IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi отсече електрически стълб след катастрофа в Бояна

Шофиране с несъобразена скорост е вероятната причина за инцидента

Audi отсече електрически стълб след катастрофа в Бояна

Audi отсече електрически стълб след катастрофа в Бояна
Снимка: Булфото

Audi S8 отсече в зверска катастрофа електрически стълб на столичния булевард "България". За щастие при инцидента няма жертви и тежко пострадали.

Пътно транспортното произшествие е станало тази сутрин, в продължението на булевард "България" в квартал "Бояна". Вероятна причина за инцидента е шофиране с несъобразена с мократа пътна настилка скорост.

Още снимки вижте в Dnes.bg

0 от 500
  • #43
    20 rate up comment 0 rate down comment
    Demenciu ( преди 11 години )
    Не знам кой пази или вози Но подай обвинение/жалба срещу тях.
  • #42
    18 rate up comment 0 rate down comment
    ASDASD ( преди 11 години )
    Искам да попитам нещо извън темата за аудито, но пък е в темата за селяните по пътищата !! някой има ли представа кой се вози и кого пазят с Land Rover и Range Rover с регистрации 5553/5554 и дали въобще има смисъл да подавам обвинение/жалба срещу тях.
  • #41
    20 rate up comment 0 rate down comment
    Demenciu ( преди 11 години )
    Свинята?Бивш борец,футболист,абе спортист с мозък 0 процента кара BMW AUDI Mercedes-Benz трепе хора по пътя и му дреме на сайдера ! Е за жалост това е нашта мила родна страна !
  • #40
    19 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Долното видео само показва какви прекрасни коли правят БМВ, 8 цилиндъра БМВ върви почти колкото 12 цилиндъра Ауди + брутален тунинг от МТМ. Ако дойде и един завой БМВ-то ще е и по-бързо :)
  • #39
    21 rate up comment 1 rate down comment
    бмв е60 ( преди 11 години )
    до A8W12: Ако си мислиш, че това видео ще ме накара да се почувствам зле трябва да те разочаровам. Не робувам на марки и харесвам различни видове коли но винаги купувам най-доброто на пазара с парите, които разполагам в момента. Когато АУди направят по-добър автомобил в класа на 5та серия ще си купя Ауди. Иначе стравнението на видеото между 2те коли е глупаво - едното е stock BMW другото е Ауди с допълнителен тунинг от МТМ и въпреки това разликата е минимална.
  • #38
    24 rate up comment 0 rate down comment
    бмв е60 ( преди 11 години )
    Радвам се че дойде кризата и такива псевдо мутри, източващи социални помощи и каращи крадени коли, като Germany безвъзвратно си отиват.Много мразя да видя някой *** с 20 годишна (бивша)луксозна лимузина на пътя да притеснява човек, който е излязъл със семейството си спокойно да иде до някъде.Сигурен съм в едно-за в бъдеще хубави коли ще се карат само от образовани и интелигентни хора и времето на селския бек с Аудито или БМВ-то няма да се върне, защото кризата ще постави на мястото бездарницит
  • #37
    21 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Тва аудито-голема работа. Требва да ги земат към енергото. Вместо да се мъчат хората там да демонтират стълбове-на всяка група по едно ауди и готово.
  • #36
    21 rate up comment 2 rate down comment
    1 ( преди 11 години )
    Germany не е ***. Нормален човечец явно с мощна немска машина и явен комплекс от Тойота (?!?). По-неприятното е, че има много като тоя с аудито с манталитет и социално поведение на аборигени и глава на раменете, която по правило е бръсната и служи само за равновесие.
  • #35
    24 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    тоя Germany е някъв ***
  • #34
    20 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    безсмъртно*