IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето го новото поколение S-Class

S-Class ще се предлага в няколко версии, сред които и флагман, който ще замести моделите на Maybach

Ето го новото поколение S-Class

Ето го новото поколение S-Class
Премиерата на новото поколение Mercedes-Benz S-Class е насрочена за 15 май, но в интернет пространството вече се появиха първите снимки и информация за автомобила. От компанията производител разпространиха официални снимки на интериора, а изданието Worldcarfans се сдоби с шпионски кадри на екстериора, заснети по време на рекламен клип на возилото.
Ето го новото поколение S-Class
От снимките става ясно, че Mercedes-Benz S-Class получава изцяло променен, по-изпипан външен вид, който обаче не се различава коренно от традиционните форми на този модел. Виждат се нова предна част, оборудвана с елегантна решетка на радиатора и LED светлини, както и променена задна част, която доминира с по-малки стопове и вградена в бронята изпускателна система с нестандартен дизайн. Страничната линия също е станала по-елегантна, но и по-динамична, благодарение на двете вертикални линии, продължаващи до края на задните врати.
Ето го новото поколение S-Class
Ето го новото поколение S-Class
Новото поколение Mercedes-Benz S-Class ще се предлага с 11 базови цвята за екстериора, включително новите за модела Anthracite Blue - син, Ruby Black - черен, и Diamond Silver - сребрист. В салона се виждат амбиентно LED осветление, огромен дисплей на инфо-развлекателната система COMAND, покрити с кожа табло, централна конзола, врати и седалки, както и множество елементи от истинско дърво. Приборите на арматурното табло също представляват LED дисплей.

В оборудването са включени още седалки с подгряване, вентилация и масаж, инфо-развлекателна система за задните седалки, кожена тапицерия Nappa, система за йонизация и ароматизация на въздуха в салона, подвижни задни кресла и много други.
Ето го новото поколение S-Class
Новото поколение на S-Class ще получи и комплекс за активна безопасност, в който влиза и иновативна система за нощно виждане, която открива както хора, така и животни на пътя. Тя ще може да задейства спирачките на автомобила до пълното му спиране. Освен това машината ще разполага с активни предпазни колани.
Ето го новото поколение S-Class
В новата S-Class ще дебютира и система за управление на окачването, носеща името Magic Body Control. Благодарение на камери, тя следи за изменения на пътя и може да промени настройките на окачването, като ги адаптира към условията и настилката, по която се движи автомобила.
Ето го новото поколение S-Class
Според информациите от Mercedes-Benz производството на новата S-Class ще стартира през август, а продажбите – през септември. Най-скъпите модификации – S500 4Matic и S63 AMG 4Matic ще се появят през ноември. Колкото до премиерата, тя ще е на 15-ти май.

Вече се знае, че Mercedes-Benz S-Class ще се предлага в няколко версии - с удължено междуосие, купе, кабриолет и флагман, който ще заеме мястото на моделите на спряната от производство марка Maybach и ще получи добавката Pullman.

Преди време шефът на Daimler Group, Дитер Цетше, заяви за новата S-Class: "Моделът ще бъде еталон по отношение на разход на гориво, безопасност, комфорт и дизайн". Всички подробности за возилото ще разберем през следващите месеци.
Ето го новото поколение S-Class
Ето го новото поколение S-Class
Ето го новото поколение S-Class

Тагове: maybach mercedes s-class
0 от 500
  • #114
    16 rate up comment 1 rate down comment
    v-1 ( преди 11 години )
    Ех тези наши "експерти" тук в сайта нямат угодия... на едни им била много с корейски линии задницата, на дуги им приличала на старата, било само фейс лифт, на трети пък ЛЕД-овете по таблото не им харесвали, на другия пък много обло му било... Ужаст.Истината обаче е, че както е казал един друг потребилтел - урокърт за другите сега започва, те първа ще има да взаимстват екстрички, глезотийки и др. за техните модели :) А всичко друго е просто въпрос на вкус...
  • #113
    8 rate up comment 9 rate down comment
    IT ( преди 11 години )
    Принце прав си че Мерц не е от класът на Ролс и Бентли...но заканите на хер Цетше че новата С-класа щяла да бъде ултра,хипер,трипер....:)))Нещо ми обягват :) "Голяма дума не казваи" е казъл народът :)...са да си сложим ръката на сърцето и да отценим безпристрастно :)) само погледни интериорът с тези овални снизходящи линии във вратите които са директно взети от Ауди А8 заедно с амбиентното освтление, големите средни конзоли между седалките...приликите стават много . Емии саа кво павим...?!:))) сори ама нищо ново под слънцето :) а и на мен лично итериорът на А8 ми допада повшче :) Мерцат с нищо не блести пред А8цата. И ако Аудито не беше "дялано с теслата" отвън дори щях да кажа че е по-добрият автомобил :)))
  • #112
    12 rate up comment 4 rate down comment
    1886 до Анонимен ( преди 11 години )
    Това, че свързваш този страхотен автомобил с "***, чалгаджии и простаци" е проблем на държавата, в която тези *** са забогатяли, а не на Мерцедес. В чужбина S класи се карат от преуспели хора над 45 години - лекари, инженери, банкери. Като цяло в чужбина има доста по-малко луксозни лимузини, отколкото тук, но лидерите отново са ясни - Мерцедес, БМВ и Ауди. Лексус и Инфинити също правят страхотни лимузини, но им липсва традицията, затова са малко по-евтини и не толкова престижни.
  • #111
    20 rate up comment 6 rate down comment
    Принцът ( преди 11 години )
    Ролс-Ройс и Бентли са "друга бира", това са автомобили за кралски особи, те никога не са били "масов" премиум автомобил, за да се сравняват с S класата. При "простолюдието" S-ката винаги е била номер 1, а като гледам новия модел и ще продължи да бъде. Без да прави генерални промени в дизайна, новият модел е много по-стилен и изискан от старата S класа, дори и човек да не е фен на марката, няма как да не свали шапка пред този автомобил, пред вечният лидер, с който всички останали се съобразяват.
  • #110
    8 rate up comment 10 rate down comment
    IT ( преди 11 години )
    Честно казано мен лично не ме впечатли особенн :) 1во купето пточири не се различава от предходното поколение,2ро итериора и особенно арматурното табло нещо не ме радват с тея помпозини ЛЦДта....номоже да се мери на малкият пръст на Рос и Бентли нито по класа, нито по изящество стил и изискан аристократичен лукс...но пък и цената му ще е по ниска :) яазък за големите закани на боса на мерц че новата С класа щяла да шашне сверат:)) ще шашне ама някой друг път ! :)))
  • #109
    20 rate up comment 9 rate down comment
    S ( преди 11 години )
    Достен наследник, заслужаващ буквичката "S".
  • #108
    15 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Мечтата на ромската махала и на *** и чалгаджий.Човека е прав няма в цяла европа толкова S класи колкото в ***.Смятай какви простаци живеят тук.
  • #107
    29 rate up comment 11 rate down comment
    Avtor ( преди 11 години )
    Mercedes направиха това, което всички очакваха от тях, а именно - най-добрата кола на света.
  • #106
    7 rate up comment 12 rate down comment
    eddie ( преди 11 години )
    Фотографа не го бива според мен! Не може да изглежда толкова зле!
  • #105
    12 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Е на това недоразумение на автомобил смятай колко луд и *** трябва да си да ти хареса.