IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW 1-Series M Coupe ще има наследник

Возилото е официално потвърдено от Фридрих Нитшке

BMW 1-Series M Coupe ще има наследник

Шефът на BMW M GmbH Фридрих Нитшке потвърди пред изданието Bmw Blog, че лимитираното BMW 1-Series M Coupe ще има наследник. Този слух се носи в интернет пространството още лятото на миналата година, но сега вече е официално потвърден.
BMW 1-Series M Coupe ще има наследник
Новата версия на върховната 1-Series вероятно също ще се предлага в ограничен тираж. Купето ще бъде базирано на новото поколение на най-малката кола на BMW, като се очаква да заеме множество компоненти от хечбека M135i.

Фридрих Нитшке не пожела да даде подробности за бъдещия модел, но уточни, че той ще бъде представен по време на автомобилното изложение в Детройт.

Шефът на BMW M GmbH допълни също така, че настоящото BMW 1-Series M Coupe е много успешен модел за марката, но все пак не трябва да забравяме, че това не е "истинска М-кола". Припомняме обаче, че возилото показа завидни възможности на спортист и дори победи времето на старото M3(E92), което разполага с двигател V8.

BMW 1-Series M Coupe разполага с 3.0-литров редови двигател с 6 цилиндъра, който доставя 320 к.с. и 450 Нм. Те гарантират ускорение от 0 до 100 км/час за 4.9 секунди.
 

0 от 500