IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Доказано: Жените псуват повече зад волана!

Нецензурен език използват 48% от жените-шофьори и 40% от мъжете

Доказано: Жените псуват повече зад волана!

Жените използват повече нецензурни думи, докато шофират. Това сочи проучване на английската застрахователна компания Direct Line, цитирано от вестник Daily Star. Според проучването 48% от дамите залагат на неприлични думи, докато процентът при мъжете-водачи е 40%.
Доказано: Жените псуват повече зад волана!
В изследването, което е проведено през 2013 година, са участвали точно 2013 шофьори. Точно 25% от анкетираните мъже признават, че псуват когато бъдат засечени от друг водач на пътя. При представителките на нежния пол процентът тук е 34.  Мъжете обаче са лидери по груб език при ситуация, в която някой кара в лентата за изпреварване, но без да изпреварва. Това вбесява 15% от мъжете и 7% от жените.

Според изследването най-много псувни отнасят водачите, които навлизат в кръстовище, без да оставят достатъчно разстояние за преминаващите автомобил. Ругатни отнасят и тези, които не дават мигач при престрояване, както и тези, които говорят по мобилния си телефон, докато шофират.

Проучването на Direct Line показва още, че далеч повече псуват младите шофьори. При тези на възраст между 20 и 29 г. процентът е 58, докато при тези на възраст между 40 и 49 г. - едва 15%.
 

Тагове: direct line
0 от 500
  • #13
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Благо ( преди 11 години )
    Щом казваш :)Нали си видяла п*шките на всички, ти най-добре знаеш :).
  • #12
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Благо ( преди 11 години )
    Ама то и вашите магийки си личат.Значи по твоята логика трявваше да си стоя и да се смея на жената без да предложа помощ? Тогава ставам ***, а ако предложа ставам безпишковец. Я кажи какво трябваше да сторя за да съм възпитан джентълмен.
  • #11
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Благо ( преди 11 години )
    Кака Мара, Онзи ден точно една такава талантлива жена не можа да си изкара колата от паркинга (Тойота Аурис), а спокойно можеше да се прекара Тойота Тундра. Пък имаше наглостта да псува паркиралия. Любезно й предложих да и помогна с изкарването на колата, но тя ме умножи по нула...Какъв ли и е бил нейният проблем? Малки боцки или провиснали устни?
  • #10
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Жените са най-добре на седалката до шофьора и да ти мачкат някои части докато караш.
  • #9
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Благо ( преди 11 години )
    Особено ако *** и даде да си вози *** в Х5. Хем не знае каква глупост прави, в нарушение е, но това не пречи да си мисли, че е права и да псува като аграр. Мъж псува, когато е прав и се извинява, когато е сгрешил, жена псува и когато е права, и когато е виновна.
  • #8
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Петьо ( преди 11 години )
    http://adf.ly/KfYTvИстините за жените шофьори! :)))
  • #7
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    ТАЗ ЖАБА НА СНИМКАТА КВИ ПРЪСТИ ПОКАЗВА?ЖЕНИТЕ СТАВАТ САМО ЗА СЕКС,ДА ТИ ГОТВЯТ И ПЕРЪТ!
  • #6
    4 rate up comment 1 rate down comment
    бъчваря ( преди 11 години )
    Логично. Аз никога не псувам за волана, защото знам, че и другите зад волана са хора като мен. Обаче колкото жени са ме возили, не мога да ги позная. Нещо дълбоко в тях се отприщва :)
  • #5
    4 rate up comment 8 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    при толкова *** на пътя,жените са проблема.те поне не претендират-освен в ядът си.то мъжете да спрат да се влачат.жените поне са чаровни.ясно че не са правени за шофьри-налага им се и вкарват собствена логика.простено е защото са...жени.*** мъжете дето са като баби...
  • #4
    22 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Аз като дългогодишен шофьор с над 300 000км. стаж имам за себеси лична статистика. Най-лоши шофьори са момчетата между 18-25г. Те са много слаби шофьори но с внушение че са най-добри. Те не могат да карат и не могат да се пазят и се налага останалите водачи в движението да ги пазят. След това мога да сложа жените, те освен че не могат да карат, но и когато направят грешна маневра, често обвиняват останалите водачи в движението за собствената си некадърност.