fallback

Европейска премиера за Lexus IS

В Женева пристигнаха IS 250 и IS 300h, както и техните F Sport версии

Тагове: f sport lexus is
fallback
  • #13
    Wane ( преди 11 години )
    "Напротив, напълно релевантен ми е въпросът. Измъкването ти е елементарно."Не е релевантен, знаеш ли защо? Защото аз изказах мнение (смея да твърдя компетентно), че таргет групата на модела е сбъркана, от гледна точка на това, че хората които имат парите, не биха се спрели на кола с такава визия (в днешно време дизайна продава). При това положение аз какво имам и какво мога няма никакво значение, но за да ти начеша крастата карам кола купена за малко под 40к, когато бях на 21.
  • #12
    jok ( преди 11 години )
    хаха *** кои цифри бе момче, от вчера европейската индустрия изкарва най-феноменалните автомобили и нито един от тях не е и минавал през япония, ти тука за какво изобщо се мъчиш не знам
  • #11
    до Wane ( преди 11 години )
    Приятелю, аз казвам, че харесам дизайна на автомобила. Какво очакваш от мен, като минават автомобилите покрай мен да си затварям очите и да не ги гледам ли? Предполагам и ти намираш Магън Фокс за секси жена или щом не можеш да я имаш не те кефи?! За да отговоря на въпроса ти: да мога да си позволя автомобил за над 60 хил. лв., но за тази сума бих погледнал в съвсем друга посока.
  • #10
    jok ( преди 11 години )
    Джапан ,не знам гледа ли последния топ гиър, там кларксън казва за тази кола,че била като прахосмукачка с тази предница...но както и да е ,само да ти кажа,че по начина на изразяване,се хващам на бас ,че си тийн,което значи,че едва ли точно неуврялата ти глава може така простичко да класифицира различните автомобилни индустрии,просто няма как да ти вземне човек думите на сериозно,айде продължавай да се кефиш на прахосмукачки,копирали една немска марка и сега друга за да си развият дизайна
  • #9
    азарел ( преди 11 години )
    Не само в Перник гледам и в Европа не ги харесват много,никви ги нема по улиците защо ли.
  • #8
    Japan Power ( преди 11 години )
    Яко дизайнерска машина! Но в Перник няма да я харесат, ясно е. Просто не са израстнали интелектуално.
  • #7
    Wane ( преди 11 години )
    Въпроса ти е абсолютно нерелевантен. Гледай си в своята паница ;)
  • #6
    Wane ( преди 11 години )
    "На мен, пък, точно предницата ми харесва най-много от цялата кола." А ти имаш ли възможност да си купиш кола за над 60к лв? Ако отговора е не, си пример за това, което твърдя.
  • #5
    Анонимен ( преди 11 години )
    На мен, пък, точно предницата ми харесва най-много от цялата кола. Всеки си има свой вкус и виждане. Като ги видим да търкалят по улиците ще трупаме още впечатления вече на живо.
  • #4
    Анонимен ( преди 11 години )
    Те и на Ауди всичките коли с еднакви, ама са направени с правилната рецепта...
fallback
Последни