IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шпионски снимки на следващата Mazda3

Моделът ще получи технологията Skyactiv и дизайнерския език Kodo

Шпионски снимки на следващата Mazda3

Фотографите на изданието Worldcarfans заловиха следващото поколение Mazda3 по време на тест. Това са първите шпионски снимки на новия модел, който очакваме да се появи през следващата година.
Шпионски снимки на следващата Mazda3
Още от сега обаче се знае, че возилото ще получи пълната технология Skyactiv - двигатели, трансмисии, платформа. Формите пък ще бъдат създадени по мотиви от дизайнерския език на японската марка Kodo, който вече видяхме при новите CX-5 и Mazda6.

Според информацията новата Mazda3 ще използва платформата на CX-5, като ще бъде с около 100-200 килограма по-лека от настоящото поколение.

Моделът, който ще се предлага като седан и хечбек, ще получи нови бензинови и дизелови двигатели. Сред тях ще присъстват 2.0-литров бензинов агрегат с мощност 150 к.с. и 2.2-литров дизелов, предлагащ 150 или 175 к.с.

Ще има и спортна версия - Mazda3 MPS, която ще се появи около година по-късно.
Шпионски снимки на следващата Mazda3
Припомняме, че в края на миналата година изданието Autoexpress разпространи изображения на новата Mazda3 (вижте ги тук), които определи като "официални дигитални визуализации". Очакванията са, че серийната версия ще бъде много сходна с возилото на изображенията.
Шпионски снимки на следващата Mazda3

Тагове: skyactiv mazda3
0 от 500
  • #6
    1 rate up comment 8 rate down comment
    Вагнер ( преди 11 години )
    Тая Мазга като старата уе!????
  • #5
    2 rate up comment 1 rate down comment
    бъчваря ( преди 11 години )
    И какви дефекти има, освен ръждата? Мазда 6 и преди това 626 винаги е давала глас в модата. Последната шестица малко забави темповете и разликата с предния модел бе малка, но тая си върна за изоставането. Тройката няма как отсега да се прецени, дали ще изглежда също така добре. Предните тройки доказват, че колкото хубава е шестицата, толкова грозни са те. По-скоро невзрачни, щото квалификацията "грозен" отива на много малко модели.
  • #4
    7 rate up comment 3 rate down comment
    GTE ( преди 11 години )
    В момента 6-цата е един от доста атрактивните автомобили. Цената му е сериозна, но определено заслужава внимание. Първото поколение на 6-тицата, въпреки, че беше също така желано, имаше някой глупави дефекти, които съсипваха имиджа му. Виарвам, че новата 6-тица и 3-ка ще са много по-качествени и надеждни автомобили. Особено като се има предвид, че цената им е 15 - 20 % над конглокентите от същия клас.
  • #3
    5 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Абе....аз ли не съм добре, или под маскировката (купето) ми напомня на Alfa Romeo Giulietta????????
  • #2
    9 rate up comment 5 rate down comment
    груди ( преди 11 години )
    Да излиза по-бързо, че да падне цената на настоящото поколение. Наточил съм се за двулитрова бензинова тройка 2008-2009, за MPS нямам пари *** ....
  • #1
    17 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Браво! Личи си, че ще е доста красив автомобил.