IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на новата Mazda3

Премиерата на модела ще се състои в края на 2013 година

Първи снимки на новата Mazda3

Първи снимки на новата Mazda3
В интернет пространството се появиха първите изображения на новото поколение Mazda3. Те са разпространени от английското издание Autoexpress, което твърди, че изображенията са "официални дигитални визуализации", представящи визията на колата.

Въпреки че това е само прототип на бъдещата Mazda3, серийната версия на возилото ще получи много сходен дизайн. Той е изпълнен според новия дизайнерски език Kodo, който видяхме и при новото поколение Mazda6.
Първи снимки на новата Mazda3
Изразителната решетка на радиатора, издължените челни светлини и мускулестите калници са сред основните мотиви в новия дизайнерски език на Mazda и се очаква те да бъдат запазени и при серийната версия на колата. Тя ще бъде представена в средата на 2013 година и ще стъпи на пазара веднага след това. Возилото ще се предлага в две версии - седан с четири врати и хечбек с пет врати.
Първи снимки на новата Mazda3
Новата Mazda3, също като Mazda CX-5 и Mazda6, ще получи пълна гама на технологията SkyActiv - платформа, двигатели и трансмисии. Очакванията са новата Mazda3 да бъде по-лека и по-икономична от своя предшественик. Ще има и спортна версия - Mazda3 MPS, която ще се появи около година по-късно.
Първи снимки на новата Mazda3

Тагове: skyactiv mazda3 mazda3 mps
0 от 500
  • #23
    4 rate up comment 2 rate down comment
    zoom-zoom ( преди 11 години )
    potvurjdavam za tehni4eskata nadejdnost!!!kolata izglejda mnooo qko s formite na cx5, no v po-kompakten variant!nqqqm ni6to protiv italianskiq design, no predpo4itam qponskoto ka4estvo...alfa stava samo za gledane, sorry!ba4kam samo s italianci i te mi go zaqvqvat sami!!!mazda 4 ever!!!
  • #22
    7 rate up comment 0 rate down comment
    wolf ( преди 11 години )
    Външно добре , да се надяваме на добър дизайн и отвътре.Лично бих си купил Мазда6 заради габаритите. Иначе техническата надеждност при Мазда е закон.
  • #21
    0 rate up comment 4 rate down comment
    BB ( преди 11 години )
    Photoshop-nal nqkoi neshto i aideee...kato izleze oficialno togava shte komentirame
  • #20
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Varna > plovdiv ( преди 11 години )
    http://***.coches21.com/fotos/foto/mazda_6_5p_1417.jpghttp://audi.testdrive.bg/slideshow/a6-4f-c6.htmlhttp://audi.testdrive.bg/slideshow/a6-2010.htmlсамо така
  • #19
    4 rate up comment 6 rate down comment
    IT ( преди 11 години )
    Новата дизайнерска линия на мазда е ступер Мазда е единствената японска марка която съумя да създаде свой разпознаваем облик с изящна визия !:)) всичко останало от страната на изгряващото слънце е МНооогоо-Мноооого грозна картинка хахах :)) ако не бяха мазда щях да сум напълно убеден че японската естетика е завряряна в самурайските им *** :))ноо явно освен манга педофили има и авто-дизайнери и те се намират единствено в мазда :)
  • #18
    1 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    обаче новата мазда 6 вътре е едно към едно с ауди а6
  • #17
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Kazanova ( преди 11 години )
    В тоя сайт ,наистина влизат само ***. Разгледайте добре Mazda-та, предните фарове и ъгъла с предната маска,после вижте C.колоната, пир ALFA e монтирана ръкохватката за отваряне на вратата,а при Mazada e долу! Трябва да си "сляп" или технически не грамотен,за да не видиш,че отдолу прозира платформа на Giulietta/Dart!!
  • #16
    6 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Alfa Romeo Giulietta
  • #15
    7 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Колите са два вида - японски и амурикански, другото са легени.
  • #14
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Хубава е, но не толкова колкото шедьовърът на Мазда - 323 BJ.