IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

ЧРД на фабриката в Ловеч

През 2013 година капацитетът й ще бъде увеличен 4 пъти

ЧРД на фабриката в Ловеч

Автомобилният завод на Литекс Моторс празнува своя първи рожден ден. Официалното откриване на съоръжението в ловешкото село Баховица, където се произвеждат автомобилите с марка Great Wall, се състоя на 21.02.2012 година, а работата започна ден след това.
ЧРД на фабриката в Ловеч
Компанията отбеляза първия си рожден ден със специално събитие в търговското представителство на Great Wall в гр. Пловдив.

За изминалите 12 месеца в завода са сглобени над 1 000 автомобила от модела Great Wall Voleex C10. А през първата половина на 2013 г. ще започне производството и на пикапа Steed 5, който вече излезе начело в своя сегмент в България.

През втората половина на годината, Литекс Моторс ще присъедини към производственото си портфолио и новия модел на Great Wall – Hover H6, който беше провъзгласен за SUV на 2012 г. в Китай.
ЧРД на фабриката в Ловеч
Hover H6

Плановете предвиждат капацитетът на завода да бъде увеличен четири пъти през 2013 г., като от поточните му линии трябва да слязат над 4 000 автомобила. Те ще бъдат предназначени, както за българския, така и за останалите европейски пазари, сред които Гърция, Румъния, Унгария, Полша, Австрия, Италия и много други.

Моделната гама на компанията за 2013 ще включва пет модела - познатите Voleex C10, Hover H5 и Steed 5, както и напълно новите за Европа Voleex C30 и Hover H6.

Още снимки и информация, както и цените на новите модели за 2013 година, вижте тук

Снимки и информация: Литекс Моторс

Тагове: great wall
0 от 500
  • #13
    19 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Дуде ли си къв си не знам но отиди до Ловеч в едно село казва се Баховица и застани там до тоз тъй наречен завод и виж колко човека идват и си тръгват и колко коли правят и ще проумееш че завод няма щот няма и работници .Има само охрана и администрация нищо друго . Поредната перачница на пари на Гриша Ганчев . Всичко е лъжа и измама .
  • #12
    34 rate up comment 6 rate down comment
    Нисанчо ( преди 11 години )
    Понякога, за да отидеш далече и да постигнеш много, трябва да започнеш от малко!Успех!
  • #11
    17 rate up comment 17 rate down comment
    Назнайващ ( преди 11 години )
    Гришата само лихвите по кредита не може да си плати на КТБ, ама парите понеже са от държавата, няма да се връщат. С това "мижаво" производство гепиха над 150 милиона лева на НЕК
  • #10
    14 rate up comment 18 rate down comment
    !!!!!!!!!!!! ( преди 11 години )
    ей дуде,лошо няма че има производство ама правиш ли разлика от производство и използвачество? щото точно това правят в момента на китайците,използват"завода" за да стъпят на европейския пазар,щото без евро сертификати колите им ще дойдат в европа на 31 февруари,за какво да се радвам че направиха завод за 2500 работника с поточна линия,Гришо изпра парите и сега работи едно хале за монтаж на гуми (щото ако не знаеш-идват в контейнери без джантите с гумите)на това ли да се радвам?
  • #9
    25 rate up comment 5 rate down comment
    Dude ( преди 11 години )
    А това дали плаща всичките си данъци е проблем на държавата, че не може да го накара. И лека полека разходите за криене ще станат прекалено големи и ще почне да няма смисъл да го правиш
  • #8
    10 rate up comment 21 rate down comment
    olele maikoooooooooo ( преди 11 години )
    ei smehurko,koj pla6ta danuci be sinut mu na Gri6o deto go hvanaha za ukrivane na DDS ili vsi4kite koli deto gi napravi darenie" na sofiiskata policia ili izmamite s ob6tetvenite poru4ki za dostavka na novi avtomobili - iavno u va6e selo ima informacionno zatumnenie osuznai se malko!!!
  • #7
    41 rate up comment 10 rate down comment
    Dude ( преди 11 години )
    Ей *** народ, има някакво производство, дето плаща данъци, те пак недоволни. Нали за да работят 1000 човека в завода, първо трябва да почнат от 100. Пише, че има планове за разширяване, те мрънкат, абе да не е длъжен да ви дава пари на вас завода, за да го харесвате?
  • #6
    11 rate up comment 25 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Къде е тоз завод и какво зглобяват че не ми е ясно . Поредният фарс и лъжа . Поне да не лъжат хората че като има хале има и завод .
  • #5
    35 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Какво ревете? Идват на части колите и се сглобяват. Работят хора имаме евтини коли, кво се оплаквате ? На VW като му идват 90 % частите от Китай и ги сглобяват в Германия по-различно ли е ? АЙ бегайте от тука турци и ходете да мразите други, а не нас Българите
  • #4
    12 rate up comment 23 rate down comment
    izmamnici !!! ( преди 11 години )
    нали щяха да работят над 2500 работника,к'во стана?много ми е интересно как с персонал от под 600 работници включително администрация и обслужващ персонал изфабрикуваха толкова много автомобили - някой да си е задавал този въпрос? ТВА ЩЕ ДА Е 9-ТО ЧУДО НА СВЕТА !!!