IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Топ Гиър размаза хеликоптер

Инцидентът се случва след драг с Corvette ZR1 (Видео)

Топ Гиър размаза хеликоптер

Състезание между Corvette ZR1 и хеликоптер Bell AH1 Cobra завърши с тежък инцидент, при който бе напълно унищожена военната летателна машина, пише Daily Mail. Катастрофата се случва в Аризона, САЩ, по време на снимките на епизод от корейската версия на телевизионното автомобилно шоу Топ Гиър.
Топ Гиър размаза хеликоптер
Всичко започва веднага след края на надпреварата, в която впрочем победител става ZR1. Малко след като двете машини пресичат финалната линия, пилотът на хеликоптера губи контрол и се разбива в земята.

Той катастрофира на метри от снимачния екип, падайки от височина 60 метра. В кабината на AH1 Cobra са били пилотът и оператор на предаването. И двамата са се отървали само с леки наранявания. Други пострадали няма.

Инцидентът се е случил през месец март миналата година, но заради разследването на катастрофата бе разгласен едва сега. Според информацията причина за катастрофата е неизправност в ротора на хеликоптера.

Все още не е ясно дали този епизод ще бъде излъчен по телевизията.



Видео: YouTube

0 от 500